Színésznő vette át Istenes Bence szerepét az X-Faktorban

Az utóbbi egy évben az RTL Klub tehetségdarálója nagy változásokon ment át, főként a zsűrit tekintve. A 2016-os évben jött a vérfrissítés, a veterán zenészek helyett Gáspár Lacit, Puskás Petit, ByeAlexet és Tóth Gabit ültették egymás mellé. 

Idén azonban a zsűri egyetlen női tagja, úgy érezte, hogy inkább zenei karrierjére fókuszál és elhagyja a műsort három év után. Találgatások hada indult be, hogy ki is lép az énekesnő helyére. Az első percektől kezdve sejthető volt, hogy Radics Giginek szerepet szánnak a 2017-es X-Faktorban, ami be is bizonyosodott a hivatalos sajtótájékoztatón.

Tehát már biztos, hogy az egykori Megasztár nyertes foglal helyet az X-Faktor zsűrijében. 

“Végre nem kell tovább titkolnom, hogy én vagyok a 2017-es X-Faktor negyedik mentora, nagyon boldog vagyok és megtisztelő, hogy rám gondoltak!!! Ígérem, jó “Mentor anya” leszek!!!! Fantasztikus elődöm volt, @tothgabi akitől sokat lehet tanulni… Egy biztos az őszinteség nálam is tapasztalható lesz!!!” – Tette közzé Gigi.

Az esemény másik nagy bejelentése az volt, hogy ki veszi át a Kölnbe szerencsét próbáló Istenes Bence műsor vezetői szerepét az X-Faktorban. Érdekes fordulatként lepett meg sok embert, hogy a Barátok közt Szentmihályi Zsófija, azaz Kiss Ramóna tölti be idén ezt a posztot.

Az X-Faktor hetedik évadjára szeptemberig kell még várni, addig is tessék emészteni a változásokat! 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!