Ha már Orbán nincs átvilágítva, legalább kivilágítva kérnénk

Komor séta a kommunista Pekingben – át- s kivilágítatlanul, természetesen zsebbevágott kézzel

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke hiába ígérte, hogy kivilágítja Orbán Viktort a múlt súlyos bűneinek a fényében, a mai napig nem adott át semmilyen titkos, vagy a szavait igazoló dokumentumot Molnár Zsoltnak, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnökének.

Pedig jó lenne.

Jó lenne, ha kiderülne, hogy Orbán valójában egy csecsen klánfőnök és a kolbásztöltésekre Putyintól kapja a kvászt (tradicionális szláv szittyó).

Netán saját kezével írta alá, hogy a cirillbetűket eztán rovásírásra cserélik (vagy fordítva) a kárpátaljai iskolákban s ehhez súlyos rubelmilliókat kap keletről. Vagy nyugatról, ez most lényegtelen. Esetleg azért vonult ki Pekingbe a „diktátortalálkozóra”, hogy leboltolja Putyinnal a Gulágig meghosszabbítani az immár legendás felcsúti kisvasutat.

Pedig Gyurcsány a múlt hétre ígérte, hogy bár ígérete ellenére nem jelent meg a bizottsági meghallgatáson – bizonyára tudta, hogy Orbán se, hadd üldögéljen magában Molnár Zsolt -, de informálni fogja a bizottsági elnököt a titkokról, amitől Orbán atomjaira hullik.

Korábban arra utalt, hogy a kormányfőt valamilyen módon zsarolják orosz szervek, illetve hogy olyan, szervezett bűnözéssel való kapcsolatairól szerzett tudomást, aminek akár büntetőjogi következményei is lehetnek. Mint mondta, miniszterelnöksége alatt látott egy bankszámlakivonatot, amellyel a jelenlegi kormányfőt sakkban tarthatják Moszkvából, konkrét bizonyítéka viszont nincs.

Molnár Zsolt viszont úgy nyilatkozott a Hír TV-nek, hogy Gyurcsány eddig még nem kért időpontot sem a találkozóra.

A múlt héten a titkosszolgálatok annyit közölték Molnár Zsolttal, hogy nincs a birtokukban a miniszterelnökkel kapcsolatban semmilyen terhelő adat, információ. Orbán Viktor egyébként politikusi pályája során nem esett még át nemzetbiztonsági átvilágításon, ahogy Pintér Sándor elmondta, nincs olyan jogszabály, amely alapján a miniszterelnöknek is át kell esnie ilyen szűrésen.

Nofene. Ennyi erővel tényleg lehetne akár csecsen klánvezér is.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!