Most jött a sokkoló hír: kiszivárogtatták, hogy az új francia elnök mögött Gyurcsány áll!

Annyira megdöbbentünk a szerkesztőségben, hogy az egyik kolléga kiöntötte a kávéját az ijedtségtől, és még a barna italban is Gyurcsány Ferenc arcképe jelent meg. Történt ugyanis, hogy egészen véletlenül az origo.hu címlapjára kattintottunk, – pedig hányszor megfogadtuk, hogy nem teszünk ilyet -, és ami ott fogadott minket, arról jobb lenne inkább nem is beszélni…

A főcím a következő:

“Bemutatjuk a francia Gyurcsányt”

Ugyebár van német Gyurcsány, olasz Gyurcsány, de legfőképp brüsszeli Gyurcsány. Az Origo nyelvezetében a Gyurcsány=Soros=gonosz, sátán, métely stb. Tehát a francia Gyurcsány nem más, mint Macron, az új elnök.

“A korábbi bankár és gazdasági miniszter pályafutása azonban sok ponton kísértetiesen emlékeztet Gyurcsány Ferenc életútjára és ideológiájára” – írja az Origo. Ebből kiderül, hogy azért nagyon hasonló a két politikus, mert mindegyikük tanácsadó volt annak idején. Ha még mindig nem lenne egyértelmű, hogy Gyurcsány áll a francia elnök mögött, akkor most megmutatjuk az Origo legnagyobb aduászát:

milliárdosok

Értik, ugye?! Mindketten az üzleti életben tevékenykedtek! Az Origo extra betűmérettel, és kiemeléssel jelzi, hogy ez a hasonlóság már olyannyira kísérteties, mint az Elvarázsolt Kastély a bezárt vidámparkban.

Nézzünk még néhány komoly hasonlóságot:

“Nagy vagyont szereztek (természetesen más-más úton: Gyurcsány a kommunista időkben KISZ-vezető volt, és kapcsolatait a rendszerváltás hajnalán gyárvásárlásokra hasznosította, Macron viszont a Rotschild-ház bankára volt” – a KISZ és a Rotschild-ház egyébként is egy és ugyanaz. A Rotschildeknél is voltak piros nyakkendős úttörők, és gyakran tartottak közös KISZ-Rotschild táborokat Csillebércen, csak ezek olyannyira titkosak voltak, hogy még a portást sem avatták be.

A legeslegnagyobb leleplezést azonban a végére hagytuk:

“Mindkét politikus előszeretettel mutatkozik a bulvármédiában.”

Ha ezek után valaki kételkedik benne, hogy ugyanarról a politikusról beszélünk, az vagy teljesen vak, vagy nem is akarja látni a valóságot. Emberek, ébresztő!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!