Orbán hazudozása már orvosi eset – folytatódik a pávatáncos kakasviadal

Hazánk „örökös miniszterelnökét” raportra kötelezte pártcsaládja, az Európai Néppárt elnöksége. Úgy tűnik, napjainkra már az elvbarátainak is kínos lett az a pávatánc, amelyet az elmúlt években a mindig igazat mondó, plebejus kormányfő eljátszott – Budácsik Lajos jegyzete.

Míg ezt elolvassa, Mészáros 11 milliót keresett

Eddig gyakorlatilag azt tett, amit akart, még egy gyenge ejnye-bejnyére sem telt az uniótól. Az EU-s milliárdok tovább gazdagították a fideszes klientúrát. Láthattuk, hogyan lett a nemzet zsenije – a világ nyolcadik csodájaként – az ország egyik leggazdagabb embere. Míg ezeket a sorokat pötyögtetem, addig a hon gázszerelője nagyjából 11 millió forinttal gazdagszik. Vajon milyen ütemben nőhetne a vagyona, ha a kedves cimborája strómanja is lenne? De, tudjuk – ő maga mondta – nem volt, nincs és nem is lesz sohasem a felcsúti jóbarátnak strómanja.

A néppárt vezetői végre – legalábbis a látszat szerint– a talpukra álltak. Valószínűleg elegük van abból, hogy az EU pénze nem büdös – hiszen abból működik úgy-ahogy a magyar gazdaság –, de a közös értékek melletti kiállás az már nem döfi a magyar vezető számára. Kínos lehet a nagy orosz medve barátsága, a putyini világ másolása és a kelet felé nyitás is.

obrüsszel2

A habonyi propaganda legalja

Míg Putyin rendszere itthon a követendő példa, addig Brüsszelt folyamatosan vegzálja, támadja az EU pénzéből élő ország korlátlan ura. Hazánk tele van az uniót gyalázó plakátokkal, s újabb nemzetinek mondott konzultációt is elindított a Fidesz.

A közpénzek milliárdjaiból finanszírozott kampány célja hazug, hiszen nem Brüsszeltől kell megvédeni hazánkat. A kampány kizárólag azt szolgálja, hogy az emberek ne az ország szétlopásával, a nyomorral, a szegénységgel, a tönkretett egészségüggyel, a végveszélyben lévő oktatással foglalkozzanak. Ezért öntik ránk a habonyi propaganda legaljaként a kormány – közpénzből finanszírozott – reklámjait. Brüsszel mellett kikiáltották főgonosznak Soros Györgyöt, aki nélkül talán ma nem is lenne Fidesz.

Képmutatás Brüsszelben

Ezt az ámokfutást próbálta a néppárt elnöksége megállítani. A hírek szerint, a miniszterelnök – látszatra – kapitulált Brüsszelben. Az Európai Néppárt elnöksége egyértelművé tette: „az Állítsuk meg Brüsszelt!-kampány otrombán EU-ellenes retorikája elfogadhatatlan. A Fidesz évek óta tartó Európa-ellenes támadásai ezzel olyan szintet értek el, amit már nem tudunk tolerálni.” A tudósítások alapján, a magyar kormányfő biztosította a néppártot, hogy Magyarország a CEU-val kapcsolatban is eleget fog tenni az Európai Bizottság elvárásainak.

Időközben egy helyi portál szerint a kormánypárt egyik debreceni országgyűlési képviselője többek között azt mondta, szombati sajtótájékoztatóján:

„A nemzeti konzultáció kapcsán olyan kérdésekre vár választ a kormány az emberektől, amelyek a nemzeti szuverenitás mellett hatással vannak a hétköznapi emberek életére is “, majd hozzátette: „Ebben a ‘nagyon demokratikus’ Brüsszelben a legdemokratikusabb véleménynyilvánítást, a népszavazást, nem akarják meghallani, így hát újra és újra akkor világossá kell tenni Brüsszel számára, hogy mit gondolnak a magyar emberek ebben az adott kérdésben mindaddig, amíg ez a fajta hang el nem jut a fülükbe.” /forrás: dehir.hu/

Itthon hátbatámadás

Ezek szerint, amit a néppárt vezetőinek ígért a miniszterelnök, az csak a szokott pávatánc része, és itthon továbbra is ezerrel ütik Brüsszelt? Vagy a pretoriánusok ügybuzgalmukban túl akarnak teljesíteni? Félek, az előbbiről van szó. Kizárt, hogy a fideszes hűbéri rendben bárki mást merne mondani, mint amit a legfelsőbb vezető számukra kötelezően előír! Azt sem gondolom véletlennek, hogy ez a szöveg éppen ma hangzott el. Ebből a középkori hűbéri rendszerből nincs helye kibeszélésnek.

A Brüsszelben történteket itthon – a szokott módon – győzelemként, diadalként adják el, a lakájmédia kedves vezetőnk újabb nagy sikerével kápráztatja el a gyanútlan, és csak a királyi, vagyis közpénzből fenntartott fideszes lakájmédiából tájékozódó magyar embereket. A nemzeti konzultáció folytatódik tovább, miközben remegve várja az ország az EU-s milliárdokat. Ám a pénz „gazdáját” a magyar nép ellenségének állítja be az uralkodó hatalomhoz szervilis, a kormánypárt által kézben tartott udvari média.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!