Simicska Lajos fia elmondta, szerinte ki lesz a miniszterelnök 2018-ban

A Zsúrpubi.hu készített interjút Simicska Ádámmal, aki nem más, mint Simicska Lajos fia, a Magyar Nemzet társügyvezetője. A fiatal vállalkozóról az interjúból kiderül, hogy történelem alapszakon végzett, illetve a jognak is nekifutott, csak az nem jött össze, mert “a harmadik évre elfogyott a lelkesedése, és jöttek más dolgok is…” helyette inkább úgy gondolta, kipróbálja magát a munka világában, ezért az ország egyik legnagyobb napilapjának csúcsvezetője lett.

Van, aki pályakezdőként telefonos értékesítő lesz, esetleg pultos, más külföldre megy, de hála Ádám tehetségének a munkanélküliség veszélye őt egyáltalán nem fenyegette. Ha valaki úgy érezné a tisztelt olvasóink közül, hogy ironizálunk, szó szerint idézzük az ifjú Simicskát:

“Valahogy nem éreztem magam elég hasznosnak zh-kat, beadandókat írva és vizsgákra készülve. Azt gondoltam, a munkával hasznosabb leszek. Így lettem közel egy éve a Magyar Nemzet társügyvezetője.”

Lépjünk túl azon, hogy miként is lett az egyetemistából társügyvezető, és nézzük meg az interjú legérdekesebb részét.

S.Á: Mondok egy meglepőt: a Fidesz meg fog bukni 2018-ban.

ZSPB.: Ezt miből gondolod?

S.Á.: A kormánypárt korántsem olyan erős, és nincs olyan jó pozícióban, mint ahogyan azt próbálja magáról elhitetni. Ez az egész egy Patyomkin-falu, egy politikai blöff, egy egyszerű kamu. A következő választás győztese egészen más lesz.

ZSPB.: Véleményed szerint kicsoda?

S.Á.: Azt gondolom, hogy a következő parlamenti választás igazi, valós tétje egyetlenegy dolog, mégpedig az, hogy Vona Gábornak sikerül-e megszerezni a kétharmadot. 

ZSPB.: Ezek nagyon erős kijelentések. Mire alapozod?

S.Á.: Látszik, hogy nincsenek rendben a dolgok az országban. Számtalan jel mutat arra, hogy ezt nemcsak én gondolom így, hanem az emberek többsége is. Ez előrevetíti, hogy hatalmas meglepetések lesznek 2018 tavaszán. A Fidesz valódi küzdelme abban merül majd ki, hogy a mandátumok egyharmadát meg tudják-e szerezni. Vona Gábor pedig az egyetlen komolyan vehető jelölt.

Az, hogy az ifjú Simicska miféle kutatásból meríti, hogy Vona lenne az egyetlen komolyan vehető jelölt, nem derül ki az interjúból, úgy ahogy az sem, hogy őt ki veszi komolyan a beosztottjain kívül, de a következő évek során biztosan felmutat majd valamit, amitől hitelessé válik. Ehhez kívánunk neki sok sikert!

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!