Nyugdíjas „terroristákat” kapott le az éber TEK Orbán utcájában

A Széll Kálmán-Moszkva térig kísérték autóval a tekesek azt a két (mai információk szerint négy) vérszomjas nyugdíjast, akik nem állták meg és terrortámadásnak álcázott papírragasztást hajtottak végre Orbán Viktor magyar bátor miniszterelnök háza kapuja ellen.

“Itt lakik egy gyáva miniszterelnök, aki eladta a magyar népet a pénzhatalomnak. – ezt üzente saját,kezűleg a magyar nép (!) két tagja Orbánnak, aki egyelőre nem saját tulajdonaként jegyzi a XII. kerületi Cinege utcát, hogy állandóan tekesek lessenek rajta – vagy de, csak nem tudunk róla.

cinege

Először két civil ruhás nyomozó igazoltatta a nyugdíjas “merénylőket”, majd erősítésként megjelentek az egyenruhások is.

Az idős nők nem értették, mire a nagy felhajtás, és az elhúzódó intézkedésért cserébe folyamatos politikai agitációval szórakoztatták az eljáró rendőröket, melynek során az alábbi mondatok hangzottak el:

“Ez már a bankárok diktatúrája. Nem tudom, mire gondoltak, hogy csöndben fogjuk tűrni, hogy ki fognak bennünket készíteni?”

“Én szégyellem magam, hogy ebben az országban élek.”

“Most töltöm a hetvenötöt, mit képzel, ki vagyok én, egy terrorista? Vagy micsoda? Hát ez egy gyalázat.”

A két nő spontánnak mondott akcióját azzal indokolta, hogy már elegük van a “Magyarország jobban teljesít” hazugságából és Orbán Viktor ígérgetéseiből.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!