Kubatov kitiltja a nemkívánatos lapokat a stadionjából

Nem csak a fanatikus szurkolók, a Magyar Nemzet újságíróinak, fotósainak jelenléte sem kívánatos az FTC otthonában, a Groupama Arénában.

„A zöld-fehér klub első számú vezetője Kubatov Gábor, a nagyobbik kormánypárt alelnöke. A Fidesz számtalan bizonyítékát adta már, hogy ha egy médium kritikus éllel ír, kellemetlen kérdést tesz fel a párt vagy a kabinet tevékenységéről, azt nem tűri el” – írják az mno.hu-n.

A portál részletesen beszámol róla, hogy az utóbbi időben milyen esetekben akadályozták a munkájukat:

– Akár mezeladásról, akár a Fradinál dolgozó biztonságiakról vagy éppen a fiatal játékosok után befolyó MLSZ-támogatásról kérdezték a klubot, mindig sablonválaszok érkeztek. Vagyis megköszönték az érdeklődést, de nem kívántak élni a tájékoztatás lehetőségével.

– Tavaly szeptemberben már fotós munkatársukat sem engedték be a Groupama Arénába. Akkreditációs szabályzatukra hivatkoztak, melynek negyedik pontja kimondja: a megfelelő időben érkezett kérelmeket is indoklás nélkül visszautasíthatják. Tehát, azért nem tudósíthattak a stadionból, mert csak.

– A múlt szombati Ferencváros–Videoton mérkőzésre ugyancsak próbáltak regisztrálni, de nem jártak sikerrel. Az elutasító levélben nem magyarázták meg, miért nemkívánatos a jelenlétük egy nyilvános mérkőzésen.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!