Havas Henrik burkoltan lekurvázta Vajna Tímeát

Vannak félreérthetetlen megfogalmazások. Vajna Tímeával kapcsolatban főleg akadnak ilyenek, és ha Havas Henrik mondja ki őket, egészen biztosak lehetünk abban, hogy okkal teszi ezt, de az értelmezést az olvasókra bízzuk.

“Vajna Tímea amerikai állampolgár akar lenni. Legyen! Én egyébként nem tudok rá haragudni, különösen azért nem, mert könyvet írtam a kolléganőiről, Kelemen Annáról és Anikó Molnárról, így aztán tudom, hogy nehéz mesterség az övéké!”

Emlékeztetőül: Havas Henriket mindig is foglalkoztatta a prostituáltak helyzete, rajtuk keresztül mutatta be több könyvben is a magyar valóságot.

A szerző így ír a Méhkirálynő című könyvéről, amely Kelemen Anna történetét mutatja be.

“Ebben a könyvben sok minden benne van. Benne van a magyar média, a bulvársajtó, a televíziók, a magyar újgazdag réteg, amelynek egy része nem tudom, milyen indíttatásból, de imád orgiákat rendezni. Ilyen brutális világ van Magyarországon. Lehet erről nem beszélni, csak akkor miről beszélünk. Azt gondolom, ez a könyv, ahogy az előző könyveim közül is sok, mint például a /Szeretők/, a legkevésbé szól a szexről. Arról a társadalomról szól, amely itt szenved a rendszerváltás óta, és egyáltalán nem tud kikeveredni ebből az anyagi és szellemi értelemben vett válságból. Ebben a környezetben az egyik főszereplő például K.A. /Havas Henrik/

Emellett meg kell említenünk Havas másik könyvét, amelynek a címe önmagában is árulkodó: Kurvaélet.

Hogy ezek után lekurvázta-e Vajna Timit vagy sem, azt döntsék el Önök! A szó a stúdiójé.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!