“Hamis a baba rossz szopós nő!!” – így olvasott be egy hölgynek a kedvenc fideszesünk

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Pesti Bulvár cikke miatt lemondatták saját párttársai, többek között Becsó Zsolt a Fidesz salgótarjáni elnöke, valamint Turcsányi László frakcióvezető Kakuk Zoltánt, aki külső bizottsági tagként tevékenykedett az önkormányzatban fideszes színekben. Kakuk egyébként a kormánypárt salgótarjáni ex-képviselője.

Azóta Kakuk a Fidesznek is beüzent, pontosabban Orbán Viktor mellett továbbra is kiáll, de helyi szinten hajlandó lenne Becsóék ellen is kampányolni, ha kell. Olvasóink viszont tömegével özönlötték el az üzenőfalát, és a volt fideszes képviselő nem bírja megemészteni a kritikákat, így kimutatja válaszaiban a foga fehérjét.

Egy helyi salgótarjáni Facebook-oldalon megosztották a nőgyalázó fideszesek képeit, majd felkérték az olvasókat szavazásra. Kakuk Zoltán a hozzászólásokban önként jelentkezett, hogy felkerüljön ő is a listára. Ez csak úgy álljon itt kommentár nélkül.

szop

Kakuk Zoltán neve akkor lett ismert, amikor Sándor Mária öngyilkosságáról szóló híréhez azt a kommentárt fűzte: kár, hogy túlélte.

Így lehet egy helyi politikusból országosan is ismert közszereplő…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!