Németh Szilárdnál megakadt a lemez, segítünk újraindítani

Fotó: 24.hu

Tartunk tőle, hogy Németh Szilárd rezsibiztos olyan feladatkört kapott, amely a munkaszerződésében negyed oldalt tett ki, és valamilyen oknál fogva a többi rész vagy lemaradt, vagy túlságosan megszerette a szerepét. A baj csak az, hogy ez inkább egy elakadt lemezre hasonlít, mert az üres beszéden kívül semmi mást nem hajtogat, de az már nagyon megy neki.

németh

A főbb elemek:

  • rezsicsökkentés
  • ellenzék
  • Brüsszel

Ebből egy pozitív, ami nyilván a rezsicsökkentés, a másik pedig kifejezetten negatív, vagyis a rezsicsökkentés ellen való, gonosz, sötét elem. Németh Szilárd munkaköre: megvédeni a rezsicsökkentést.

Az, hogy sem Brüsszel, sem az ellenzék nem ármánykodik azért, hogy megváltozzon ez tulajdonképpen mindegy. Azért, mert Németh Szilárdnak ez a feladatköre. Ő pedig a rábízott munkát mindig maradéktalanul elvégzi.

A kérdés csak az, hogy miután megvédtük a rezsicsökkentést, mivel foglalkozik majd Németh Szilárd? Adunk neki egy tippet a megakadt lemez újraindítására:

Ha összejön az olimpiaellenes aláírásgyűjtés, védje meg az olimpiát! Mert ha ezek a srácok összehozzák, tényleg védelemre lesz szüksége!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!