Tóth Gabit bántják új művészneve miatt

Tóth Gabi a napokban jelentette be, hogy Totova néven folytatja tovább zenei munkásságát, nagyon meglepődött, hogy emiatt is beszóltak neki.

Az énekesnő nem csak simán nevet váltott, a módosítás a zenei stílusára is hatással lesz. Szeretne sokkal egyedibbet és olyat alkotni, ami igazán közel áll hozzá. A bántásokat nem érti, hiszen ő új nevével nem akart senkit sem megbántani, politizálni. Hosszú Facebook bejegyzésben írt erről.

,,Az elmúlt néhány napban több megkeresés is érkezett felvidéki magyarok lapoktól és számos kritika ért, mely szerint ezt a nevet többen bántónak találják.” – kezdte posztját.

,,A névválasztásnak nincs köze semmilyen politikai tevékenységhez, nem kívánja befolyásolni senkinek a nézeteit és semmiképpen sem támogat olyan törekvéseket melyek azt célozzák, hogy bárkit akarata ellenére kényszerítsenek bármire.

Ez a név csupán játék a szavakkal, mely egy – mindig is így gondoltam – félreértésből született, de az évek folyamán hozzám nőtt. Szeretném ha senki sem látna bele többet annál, ami. Ez a név ártalmatlan. Nem akar senkit sem bántani. A nevek nem bántanak másokat. Az emberek bántanak másokat. Nekem pedig sohasem állt szándékomban ez.
Természetesen a legkevésbé sem akartam bárkit is megmegsérteni. Bármilyen bántó szádékosságot keresni ebben a névben, vagy politikai párhazamot vonni, indokolatlan és felesleges” – írta Gabi.

Aki hosszabban szeretné elolvasni itt megteheti:

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!