Lehallgatták a félmeztelen politikust

Botrány Ózdon! Lehallgatás áldozata lett a Jobbikos polgármester.

Janiczak David Ózd Jobbikos polgármestere a facebookon megosztott bejegyzésében tudatta a nagyérdeművel, hogy lehallgató-készüléket talált az irodájában, a bejegyzéshez pedig csatolt egy képet, amin félmeztelen.

 

Elmondása szerint ismeretlenek hónapokon keresztül lehallgatták őt, és az irodáját, az ott elhangzott „bizalmas, sokszor szenvedélyes, kontroll nélküli beszélgetéseket”. A szenvedélyes jelzővel egyébként Gyurcsány Ferenc szokta jellemezni az Balatonőszödön elmondott beszédét.

Janiczák szerint a feltételezhetően illegálisan készült felvételeket akár az ózdiak „választási akaratának megdöntésére” is felhasználhatják. A polgármester büntető feljelentést tett az ügyben.

A megfigyelés-lehallgatás nem újdonság a Jobbiknál, 2015-ben már olvashattunk hasonlót, igaz, akkoriban pont Janiczák Úr jóváhagyásával figyeltek meg embereket bár az is igaz, hogy nem szenvedélyes politikust, hanem ózdi közmunkásokat.

Közmunkásokról készült félmeztelen képeink azonban nincsenek.

Persze fontos leszögezni, hogy a itt a meztelenség nyomatékosítója egy üzenetnek, nem pedig az üzenet maga.

A (fél)meztelen kép a figyelem felkeltésére egyébként tökéletesen alkalmas, hiszen az emberek amúgy is vevők a meztelenségre, hát még ha politikus az illető.

Nem újdonság, volt már rá példa Portugáliában…

Yolanda Couceiro
Yolanda Couceiro Morín

…vagy Dániában.

jon erik wagner
John Erik Wagner dán miniszterelnök akart lenni, mondjuk nem lett az.

Janiczák csak elővette a jó öreg receptet, nem baj az.

Régi recept? Fejlett nyugati demokráciákban már nem újdonság, hogy egy-egy politikust esetleg meztelenül láthatjuk. Elég csak egy volt olasz képviselőnőre gondolnunk. Tudják, egy magyar asszony, aki korábban korhatáros filmeket készített. Bár akkor még nem volt képviselő.

Cicciolina 6979704
Cicciolina, vagyis Staller Ilona

A meztelenség szinonimájával a polgármester pedig azt üzeni, hogyan is érzi magát az ember egy ilyen eset után, mivel a belső, bizalmas beszélgetések rögzítése „meztelenné, kiszolgáltatottá teszi a szereplőket”.

Plusz ő is ember a ruha alatt, mint bárki más. A meztelen párhuzam végül is, egész érthető így is.

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!