Kocsis Máté olyasmit mondott, amiből sejthető, hogy mégis meleg, mint a kályha

Az Index bravúrosan összeszedte, hogy a Fideszben és annak környékén nagy hagyománya van a nőkkel szembeni lekezelő bunkóságnak, kezdve Illés “abból, hogy szép, még nem következik hogy okos” Zoltántól Tasó “a képviselőnő ne hisztérizázzon” Lászlón át  Tarlós “Akárhogy meresztgetem a szemem” Istvánig. Most a kormánypárt egy fiatal reménysége, Kocsis Máté 8. kerületi polgármester vette át a stafétát egy 10/10-es beszólással.

Józsefváros Önkormányzata nemrég döntött arról, hogy ahelyett, hogy felújítaná a lakókra éppen hogy rá nem dőlő önkormányzati bérlakásokat, inkább azok nagy részét eladja a bérlőknek, hogy újítsák fel ők, ha tudják. Az önkormányzat kedden megtartott éves közmeghallgatásán ez ellen tiltakozott a Város Mindenkié csoport, amelynek egyik  – történetesen nőnemű – tagja kifejtette, hogy szerintük ez miért rossz ötlet, és megkérdezte, hogy az önkormányzat új lakásgazdálkodási terve jár-e majd további kilakoltatásokkal. Ahogy az a Kettős Mérce blog tudósításából kiderül, Kocsis ezt a következő felszólalással válaszolta meg:

Mivel Máté láthatóan nem szereti túlzottan a nők társaságát, nem állítjuk, hogy meleg, mint egy fóka, de talán jobban örült volna, ha egy fiú kérdezi meg tőle ugyanezt. A hölgyekkel valahogy nincs meg az összhang…

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!