Elfogták a villamoson verekedő férfit, társát még keresik

A két férfi a Móricz Zsigmond körtéren egy villamosvezetőt és az utasokat, később egy söröző vendégeit bántalmazta. Egyiküket, V. Istvánt a rendőrök elfogták, ismeretlen társát továbbra is keresik.

Az egyik férfit, V. Istvánt a BRFK rendőrei egy Budapest XI., Major utcai ingatlanban 2016. december 17-én 13 óra 15 perckor elfogták, míg ismeretlen társát továbbra is keresik.

December 16-án este érkezett bejelentés a rendőrségre, a 17-es villamos vezetőjétől, hogy a Budapest XI., Móricz Zsigmond körtéren található villamosmegállóban este nyolc órakor két ismeretlen férfi megtámadta és rendőri segítséget kér. Egyikük több utast bántalmazott, míg a másik személy egy, az utasok segítségére érkező férfit megütött. A támadók a rendőrök kiérkezéséig elhagyták a helyszínt.

A két férfi 21 óra körül egy Budapest XI., Fehérvári úti söröző előtt további öt személyt megütött. A bántalmazott személyek a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Az egyik férfit a rendőrök beazonosították, V. István ellen a BRFK országos elfogatóparancsot adott ki, míg ismeretlen társát továbbra is keresik.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!