Tóth Gabi leosztja a kommentelőket

Az énekesnő nem fél szembeszállni, az őt indokolatlanul bántó kommentelőkkel, ha kell hosszú hozzászólásokon keresztül megvédi magát.

Amióta a sztárok saját közösségi oldalakon osztják meg mindennapjaikat, hatalmas teret adnak a kommenthúszároknak. Ismertetőjeleik: bármibe bele tudnak kötni, egy pozitív poszthoz is képesek negatívumot írni, ha egy megjelenik, hamar osztódnak, általában mindent tudnak, és természetesen tökéletesek.

Celebjeink nyilatkozatai alapján már lepereg róluk, ha szidják őket, elfogadták, hogy a népszerűség ezzel jár, azonban akadnak olyanok, akik nem hagyják magukat. Az X-Faktor egyetlen női mentora is közéjük tartozik.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/101708209615/photos/a.429917089615.220572.101708209615/10155537283434616/?type=3&theater” bottom=”30″]

Legutóbb az énekesnő azon akadt ki, hogy előnytelenül fotózták a Comet gálán, és ezért elég sok negatív kritikát kapott. Mindezek után egy saját képpel bizonyította be, hogy igenis jó volt a szettje. Nem kellett sokat várni, megjött az első komment: – “Szar volt!”- írta egy “kedves” hölgy. Gabi erre így válaszolt: ,,A gyerekednek azért ne tanítsd meg, hogy postoljon primkón nyilvános oldalakon! Lehet csalódns az az anyukájában! Nem jó példa.. egy szülő vagy hallgasson, vagy szeretet példáját mutassa..”

Durva.

A vita folytatódott, akit érdekel a cicaharc a képre kattintva visszaolvashatja. Popcornt készítsetek!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!