Náray Tamás ezúttal elvetette a sulykot: a kiírásán sokak lelkébe gázolt bele

Kép forrása: Náray Tamás - Facebook

Náray Tamás nemcsak a divatszakmából ismert, de a szellemes, időnként kritikus kiírásai is népszerűek az internetezők körében. Most azonban olyasmit posztolt, ami sokaknak nem tetszett.

Sok komment érkezett a Náray-posztra, amiben kapott a szerző hideget-meleget egyaránt.

UPDATE: közben a posztot, ahogy az fentebb látható is, Náray levette, ezért az eredeti szöveget idemásoljuk:

“Most tényleg nem azért mondom, és meg is kövezhettek a nagyképű, lenéző, f.szfej sznobságomért, az sem érdekel, de például a nlcafe amikor a nyári leárazásról ír a nőknek, hogy pár ezret hogy lehet megtakarítani, miért illusztrálja a cikkét a párizsi divatházak fotóival, világhíres manökeneken? Nem érzik, hogy ez annyira ultragáz? Gyááá…. Eleve a divat, meg az olcsóság… olyan, mint a vegetáriánus májkonzerv. Vagy még jobb jutott eszembe, olyan, mint a házias jellegű. 😀 Amikor az olyan, mintha házi volna, de nem az, és már annak is csak a jellege van meg… na ilyen az olcsó divat.

Tudom… hogy az olcsó is lehet szép, meg divatos is. Hát hogyne. Persze. Meg a turi is, ha valaki “szegény”, úgymond. De aki “szegény” az, miért akar divatozni?

Na adjatok nekem, akkor, hagy szóljon! Lássuk, ki csalódott bennem?”

A kommentek közül néhány:

„Kedves Tamás, jót nevettem megint, utánozhatatlan az iróniája és öniróniája, nem is csalódtam. 😊Viszont az a felvetése értelmezhetetlen számomra, hogy „aki szegény, miért akar divatozni?” Gondolom ez is csak vicc volt. Vicces költői kérdés.” – próbálja menteni a menthetőt Lilla, feldobva egy labdát Náraynak.

„Na igen. Khm.. A stílus nem egyenlő a divattal,a divat nem egyenlő a stílussal. A stílus maga az ember. Kedves Tamás, ez tudjuk kinek a szájábol hangzott el. Akinek van stílusérzéke,az bizony nem mindig követi az aktualis divatot,trendeket,valljuk sokszor katasztrofális!;) És bizony szegényen is lehet valaki messzemenően kifinomult és stílusos!” – írja Bernadett.

Szerintetek igaza van Náraynak? Várjuk kommentben a válaszokat!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!