Bekeményítettek az időközin: el akarják meszelni az ellenzéki jelöltet

Kép forrása: Győri Péter - Facebook

A választások közeledtével a hatalom mindig veszélyesebbé, agresszívabbá és gátlástalanabbá válik. Így történik ez Miskolcon is, ahol ahogy arról korábban már beszámoltunk, egy az ellenzéki jelölttel azonos nevű indulót is pályára állítottak, valamint egy KDNP-s fiatalt a saját pártjával szemben, akinek pedig a keresztneve egyezik az ellenzéki Rokker Zsolti művésznévvel. A VIII. kerületi választásnál magát az ellenzéki jelöltet akarja elmarasztalni a Választási Bizottság.

Pikó András az alábbi kiírást tette közzé egy szemléltető videóval az ügyben:

„Győri Pétert első fokon elmeszelte a helyi Választási Bizottság, mert szerintük a plakátokon megtévesztő, hogy független jelölt is, de a demokratikus pártok és a civilek is támogatják.

Hogy mennyire nonszensz ez az érvelés – Tarlós István független főpolgármesterjelöltként indult. Ha zongorázni tudnám a különbséget Győri függetlensége és Tarlósé között…. 😀
Nyilván fellebbeznie kell a független jelöltnek, Győri Péternek.

Ugyanez a helyi választási bizottság viszont nem látott semmi problémát abban, hogy Győri plakátjait módszeresen lefújták, mivel azok nem váltak felismerhetetlenné. 😀

És van ahol félmunkát végeztek.

Aggodalomra azonban nincs ok, az efféle támadások mindig a vereségtől való félelemre utalnak. Ahogy Győri Péter Józsefvárosban, úgy Erdei Sándor (Rokker Zsolti) Miskolcon esélyesen győzheti le a Fideszt. Van még idő a választásokig, tartunk attól, hogy nem ezek a hírek voltak az utolsók, amelyekről beszámolhatunk.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!