Arcpirító aljassággal készülnek az időközi választásra – légy résen te is!

Molnár Zsolt egy fiatal fiú. Lelkes, barátságos, keresztény. Követi a jó, a becsületes, tisztességes utat, értékrendje, erkölcse alapján. Belépett a lakhelye szerinti Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) helyi szervezetébe, vagyis a KDNP utánpótlási csapatába.

Íme, Zsolt:

20378743 63d7f0d4c8709a7c14aee5953f25015a wm
Hubay György és Molnár Zsolt. Hubay most került be a Parlamentbe, mint kormánypárti képviselő.

Molnár Zsolt buzgósága, keresztényi elkötelezettsége, makulátlansága odáig jutott, hogy saját maga is politikai ambíciókkal övezve úgy döntött, elindul a miskolci időközi választáson. Ráadásul a Fidesszel szemben! Mi okozta ennél a lelkes, KDNP-s fiatalembernél ezt a nagy pálfordulást?

A válasz sajnos nagyon szomorú és lehangoló:

Ugyanezen az időközin indul el a 42 éves Erdei Sándor is, aki mögé beállt a teljes ellenzék az MSZP-től a DK-n és az LMP-n át a Jobbikig. Ez az Erdei Sándor pedig nem más, mint a sokak által ismert Rokker Zsolti. Művésznevén tehát druszája a mi Molnár Zsoltinknak, aki úgy döntött, hogy bár még nagyon fiatal, elindul a pártjával szemben egy időközi választáson. A szavazófülkében tartózkodók pedig keresve a jelöltek között Rokker Zsoltit, csak Molnár Zsoltit találnak, ezért be is húzzák mellé az X-et.

Kinek kedvez ez? Nyilván csak a Fidesznek. Molnár Zsolt elindulása tehát nagy eséllyel nem szembefordulás a pártjával, hanem tudatos, KDNP-féle keresztényi cselekedet, vagyis megtévesztés, hazugság, csalás. Kár, hogy már a legfiatalabb generáció is egy efféle korrumpált helyzetből indul el a politika nagyvilágába, de úgy tűnik, a kormánypártok utánpótlás-neveléséhez ez is hozzátartozik.

Véletlen lenne? Nem hinnénk!

Ha a legnagyobb jóindulattal mégis azt gondolnánk, hogy Molnár Zsolt nem egy túlbuzgó, álkeresztény gazfickó, vagy éppen egy félrevezetett fiatal, akkor érdemes megnéznünk egy másik indulót is, aki

független színekben, Erdei Sándor néven szerepel majd a szavazólapon.

A választópolgárnak nem lesz könnyű dolga. Bemegy a fülkébe, megkeresi Rokker Zsoltit, de csak Molnár Zsoltit talál. Ha Erdei Sándort keresi, akkor pedig rögtön kettőt is fellel majd az indulók sorában. Ha nem tudja az ellenzéki összefogás által támogatott jelölt születési dátumát, akkor 50%-os valószínűséggel húzza be a „független” Erdeire az X-et.

A Fidesz mindent elkövet, hogy nyerjen, és Miskolcon van oka félni. Olyannyira, hogy KDNP-s fiatallal és azonos nevű független jelölttel támad?

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!