Vége a hallgatásnak: Megtudhatja, miért rúgták ki Hosszú Katinka férjét

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka korábbi amerikai edzője, Dave Salo az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban Shane Tusuppal való kapcsolatáról is beszélt.

„Amikor nemzetközi versenyeken találkozunk és egyedül van, akkor tudunk váltani pár szót, egyébként a férje nem igazán engedi beszélni bárkivel, legalábbis én így tapasztaltam. A legutóbbi világbajnokságon találkoztam vele egyedül is, nem beszélgettünk sokat, de legalább köszöntünk egymásnak. aranyos lány, tényleg nagyon szeretem Katinkát” – mesélt a tengerentúli szakember Hosszú Katinkáról és férjéről, Shane Tusupról.

Dave Salo kezei között úszott Shane Tusup is, azonban túl sokat nem árult el kettejük kapcsolatáról: „Nem sok mondanivalóm van Shane-ről. Nálam úszott, voltak dolgai, amelyek szerintem nem tettek jót neki és nem tettek jót Katinkának sem. Ki is rúgtam a csapatból, legalább egyszer. Olyan dolgai voltak, amelyek nem tettek jót a programunknak és nem éreztem, hogy segítik a csoportot, de adtam neki egy második esélyt. Ezen kívül nem igazán van mit mondanom Shane-ről.”

Az M4 Sport riporterének kérdésére Salo még elárulta, magatartásproblémákról volt szó: „Láthatták önök is Magyarországon, hogy vannak magatartásproblémái, ezek bírósági ügyekhez is vezettek. Azt hiszem, ezek nem új keletűek. Én kicsit mindig aggódtam is, hogy Katinka ebben a közegben van. Shane meglehetősen nehéz személyiség, láttam őt a medenceparton, nagyon lekezelő, bizonyos esetekben bántó, ha valaki nem úgy teljesít, ahogyan azt ő elvárja.”

„Pár évvel ezelőtt Katinka nem előzte meg Katie Ledeckyt a 400 gyors előfutamában. Elég szigorúan leteremtette Katinkát, ez azért elég zavaró volt és hangos, ráadásul nyilvánosan zajlott. Mindannyian láttuk.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!