Kövér László zsebéből kiesett MSZMP-s belépő kártyája – nem bír a vérével

Kövér László (kép:internet)

Kövér László pályát tévesztett. Véleményem szerint, egy munkásszálló portása az sokkal testhez állóbb feladat számára, mint a hivatásos politizálás. Egyrészt portásként, házmesterként meg pláne, politizálhatna, és akkor el is nézné neki mindenki azt a színvonalat, amire képes.

Így azonban, hogy egy ország parlamentjének az elnöke, kissé kínosnak tűnik, hogy azzal tudja leginkább felhívni magára a figyelmet, hogy kénye-kedve szerint bírságol meg, tilt ki embereket a parlamentből. Még meg sem alakult az új országgyűlés, de nem bírta ki, hogy ne áldozzon kedvenc szórakozásának. Tegnap este derült ki, hogy a sajtó több munkatársát sem engedi be az Országgyűlés jövő keddi alakuló ülésére az Országgyűlés Sajtóirodája. Elutasították a hvg.hu, a 444.hu és az Index egyik munkatársának a regisztrációját is, arra való hivatkozással, hogy korábban megsértették „az országházi sajtótudósítás rendjére vonatkozó szabályokat”.

A probléma ezzel csak az, hogy mindez az előző ciklusban történt, ez meg egy alakuló ülés, lesz,  így egy kicsit bicegős ez az indoklás. Lehetséges, elnézőbb lenni mindenkivel, akinek hasonló belépője volt, mint neki:

kövér lászló mszmp belépő

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!