Komoly kártérítést követel a Nemzeti Sport lege..zett munkatársa

Milliós nagyságú sérelemdíjat követel a Tolnai Népújság szerkesztője a Paksi FC vezetőedzőjétől, Csertői Auréltől.

Az ügyben eljáró Szekszárdi Törvényszék jogerősen helybenhagyta a Paksi Járásbíróság ítéletét, amely kimondta, hogy Csertői Aurél (a képen balra), a Paksi FC vezetőedzője bűnös a Rónai Gábor által indított becsületsértési ügyben.

A történtek szerint Csertői rátámadt az újságíróra a 2016. október 29-én rendezett Paks–Újpest (1–1) bajnoki mérkőzés után. A tréner félrerángatta, majd élesen kritizálta a Tolnai Népújság szerkesztőjét, a Nemzeti Sport tudósítóját.

„A mérkőzés utáni nyilatkozatot szerettem volna felvenni Báló Tamással, amikor odajött Csertői, elrángatott, és rám förmedt: ’Mit képzelsz, te f*szszopó, hogy a csapat ellen írogatsz?! Tűnjél el a stadionból, a k*rva anyádat!’ A biztonságiaknak kellett lefogniuk, különben nem is tudom, mit csinált volna velem” – mesélte akkor Rónai, aki jogi útra terelte az ügyet.

A meccs utáni sajtótájékoztatón, bár Rónai nem volt jelen, Csertői több újságíró előtt szidta. Az eseményről hangfelvétel is készült, a bíróság ezt is figyelembe véve hozta meg az ítéletet.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!