Kipakolt a Cruis-Travolta gyűlöletről a volt szcientológus testőr

A szcientológiai egyház egyik volt hívője, Brendan Tighe, akit a sztárok testőreként alkalmaztak, kitálalt a DailyMailnek arról, mik zajlanak a színfalak mögött – köztük arról is beszélt, hogy mekkora balhé van Tom Cruise és színészkollégája, a szintén fanatikus szcientológus, John Travolta között.

Travolta emiatt gyűlöli Tom Cruise-tBrendan három évtizeden át dolgozott az egyháznak, ez idő alatt több világsztárral is foglalkozott, azonban a legjobban Cruise és Travolta – nem éppen baráti – viszonyába látott bele: „Cruise az egyetlen híresség, akinek közvetlen kapcsolata van az egyház vezetőjével, David Miscavige-dzsel. Travolta és Kirstie nem kapta meg ezt a lehetőséget.”

Travolta szörnyen irigy a kollégájára, amiért neki minden az ölébe hullott, döbbenetes ajándékokat kapott az egyháztól – egy repülőgéphangárt, külön neki készült biciklit, egyéb extrákat.

A viszályuk 2008-ban csúcsosodott ki, amikor Cruise megkapta a Bátorság Érdemrendet, ami csak a leghithűbb szcientológusoknak jár. Travolta majd’ felrobbant a dühtől, hiszen, amíg Tom nem lépett a képbe, ő volt a vezető kis kedvence.

A mélypont akkor jött el, mikor Miscavige ráparancsolt Travoltára, hogy fehéríttesse ki a fogait Cruise díjátadó ceremóniájára, hogy szépen mosolyoghasson mellette – nyilatkozta a lapnak.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!