Az év legdurvább sztorija: az ügyészség kinyomozta, hogy boszorkány erőket használtak fel a Quaestor vezetői, hogy pénzt szerezzenek

Kép forrása: MTI

Tudtuk, hogy simlisek, tisztában vagyunk azzal is, hogy a Quaestor-botrány Magyarország egyik legnagyobb pénzügyi csalása, de arra nem számítottunk, hogy az ügyészség a nyomozása során olyan földöntúli erők munkálkodását leplezi le a vezetők ténykedése körül, amelyekről még beszélni sem ildomos.

Újabb fejlemények a Quaestor ügyben címmel, sajtóközleményben számolt be a fővárosi főügyész a brókercég ügyében még tartó, pénzmosás bűntette miatti nyomozás fejleményeiről. Ibolya Tibor közlése szerint sikerült új bizonyítékokat szerezni arra vonatkozóan, hogy a vállalat vezetői hogyan, milyen módszerek alapján hozták a pénzügyi döntéseket.

Az ügyészség szerint a cégcsoport korábbi vezetői – köztük az alapügy vádlottjai – a befektetők pénzének a megtérülését nem az üzleti tervek szerint végzett gazdasági tevékenység eredményétől, hanem részben a természetfeletti erők beavatkozásától, így például hindu tűzszertartástól várták, illetve ezek révén remélték a leleplezés elkerülését is – írja Ibolya Tibor.

Ha valaki azt gondolná, hogy viccelünk, vagy egy tréfás oldalról vettük át az anyagot, megnézheti pl. a HVG-n is a közleményt, miszerint „újabb fejlemények” és „újabb bizonyítékok” láttak napvilágot ezekkel a hindu szertartásokkal.

Az azért előttünk van, amikor Tarsoly Csabáék öltönyben összegyűlnek, rituálisan tüzet raknak, mantráznak, miközben a fiktív szerződésekkel legyezik a tüzet, hogy legyen rajtuk valódi fedezet a hindu mágia erejével?

A lényeg, hogy az ügyészség ismét remekül végzi a munkáját. Úgy hallottuk, hogy Polt Péter jövő héten a magyar X-aktákat is megnyithatja, Orbán Viktor veje pedig azték párzási táncból reméli az ELIOS-ügy pozitív végkimenetelét. Imádkozzunk érte mi is a Földanyához!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!