Ismét magyar sportfavágó áll a dobogó tetején

A Fegyver, Horgászat és Vadászat Nemzetközi Kiállításon magyar, román és cseh sportfavágók mérték össze erejüket és ügyességüket a pénteki kvalifikáción, valamint a szombati döntőn. A rendkívül izgalmas verseny végül magyar sikert hozott.

Az összetett versenyben végig kiegyensúlyozottan jó teljesítményt nyújtó Juhász István állhatott fel a dobogó legtetejére, az ezüstérmes a román színekben induló Nagy Botond lett, a harmadik helyen pedig a szintén román Dan Petresco végzett.

„Hazai közönség előtt versenyezni mindig különösen izgalmas és szívet melengető érzés” – mondta a díj átvételét követően a Magyarországon veretlen Juhász István.

A sportfavágó mind a saját, mind pedig a magyar válogatott többi tagjának eredményével elégedett volt, úgy véli azonban, hogy vannak még bennük tartalékok. „Minden ilyen verseny remek lehetőség számunkra, hogy az év végi világbajnokságra a lehető legjobban felkészüljünk. Az pedig, hogy az aranyérmet itthon tarthattuk, külön öröm mindannyiunknak” – tette hozzá Juhász.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!