Ezt olvasni kell! 7 kérdést intézett nyílt levélben Orbán Viktorhoz egy volt fideszes

MTI Fotó: Marjai János

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Engedje meg, hogy ezúton gratuláljak Önnek, elért sikereihez, és kívánjak jó szereplést az április 8-i választáson. Azért merészkedtem Önnek levelet írni, mert bár a rendszerváltás hajnalán nem Önre és a pártjára szavaztam, de végig követtem politikai pályáját, és 1998-ban meggyőzött, és Önt támogattam.

Tudom, hogy Ön kemény ember, és állja a sarat az ellenzék mocskolódásai közepette, de még is szeretném megerősíteni, hogy az irány jó.

Ne hallgasson azokra, akik azt mondják, hogy ellopta a magánnyugdíjpénztáraktól a pénzt. Igenis szükséges volt, a nyugdíjkasszát rendbe kellett tenni, és jól tette, hogy csökkentette belőle az államadósságot. De minek kell ehhez lopni?

Véletlenül se gondoljon arra, hogy nem volt jó lépés a rezsicsökkentés. Igen, szükséges volt az is, hogy az állam ezt a kezébe vegye, és ne csak a külföldi multik mondják meg hazánkban az árakat. De minek kell ehhez lopni?

Teljesen értetlenül állok az előtt, ahogy Önt támadják a keleti nyitás politikája miatt. Kinek nem világos, hogy Kína az egyik leggazdagabb és leggyorsabban fejlődő gazdaság? Kinek nem világos, hogy az orosz piac korlátlanul tudná megvenni a magyar termékeket? De minek kell ehhez lopni?

Paks II. mellett sem mehetek el szó nélkül. Ön megfontolt, hosszú távra tekintő politikus. Tudja jól, ezek a „zöld” meg alternatív energiák még gyerekcipőben járnak, nekünk pedig áram kell, stabilan. Úgyhogy, hajrá Paks, hajrá Roszatom! De minek kell ehhez lopni?

Jól emlékszem, az 1990-es évek eleji média háborúra, ahogy akkor a balliberális média elit el akarta hallgattatni a nemzeti irányt képviselőket. Igen, kell a magyar média, amelyik a valóságot írja le, nem a külföldi gazdái megrendelését! Ha a Roszatom segít megvenni az RTL Klubot, akkor a Roszatom segít. De minek kell ehhez lopni?

Végére hagytam a legsúlyosabb kérdést. Kérem, ebben ne hátráljon meg, bármi történik is! Én nem szeretném, ha az unokáimnak szöcskéket kellene enni a migránsok miatt, akik még az étkezési szokásainkat is elveszik, nem csak a munkánkat! A kórházakban is már szinte csak szír orvosokat látok, szegény magyarok orvosok meg kénytelenek menni külföldre! Építse tovább is a kerítést, egyszer már megvédtük Európát az iszlám elől, Hunyadi, Zrínyi, Dobó, Orbán, azt hiszem nem túlzás a felsorolás. De minek kell ehhez lopni?

Igen Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Remélem, soraim megerősítették Önt abban, hogy munkája nem hiába való, és a magyarság megmaradását, jólétét szolgálják. De minek kell ehhez lopni?

A legmélyebb megbecsüléssel,

egy volt Fidesz szavazó

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!