Lázár János sorsa mától a hatóság kezében van- revansot vesznek a közmunkások

Közösség elleni uszítás miatt feljelenti Lázár János miniszterelnökséget vezető minisztert a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket! Egyesület elnöke, a Közmunkás Szakszervezet alelnöke, Komjáthi Imre. Ezt a Legfőbb Ügyészég előtt, szakadó hóban jelentette be Molnár Gyulával az MSZP elnökével tartott közös sajtótájékoztatóján. A szocialisták elnöke maximális támogatásáról biztosította a közmunkások érdekeit védő Komjáthit.

Lázár János múlt heti kijelentése olyannyira vállalhatatlan volt, hogy azt nem volt szabad annyiban hagyni. A miniszter – aki újabban megint kékvillógós Audijában pózol választási videóiban – rezzenéstelen arccal minősítette tolvaj bűnözőknek a közmunkásokat, akik szerinte csak azért nem lopnak már, mert annyira kifárasztják őket a közmunkával, hogy a nap végeztével már se idejük, se energiájuk nincs bűnözni.

Komjáthi emlékeztetett arra, hogy Lázár már nem először tett megjegyzéseket a szegény, kiszolgáltatott emberekre, ezért épp eljött az ideje, hogy végre felelősségre vonják a minisztert.

A közmunkás szakszervezet alelnöke múlt héten a HírTv-ben már bejelentette, hogy nem hagyják válasz nélkül Lázár szavait – ezért ma a legfőbb ügyészséghez fordult, hogy a legkiszolgáltatottabb emberek érdekeit képviselve megtegye hivatalos feljelentését Orbán első számú minisztere ellen.

Komjáthi Imre ezt írta tegnap esti bejegyzésében a Facebookon: “Holnap fogom feljelenteni Lázár Jánost. Persze nem várok semmit Polt Péter főügyésztől, de legalább odacsapok nekik egy kicsit.

Borsodi melós gyerek vagyok nem ijedek meg a “dicsőséges nagyuraktól”.
Ömlenek az üzenetek az ország minden részéből. Elkeseredettség, megalázottság szól belőlük, de egyben az is, hogy addig van remény, amíg egy ember is van aki kiáll értük! 

Ma beszéltem egy 59 éves nénivel, aki az egyik szemére megvakult. Nem kapta meg a kellő százalékot a rokkant nyugdíjhoz.

A gátakon és a földeken dolgoztatják 54300 forintért. Többek között őt is letolvajozta ez a Lázár uraság.

Nem adom fel!

Teszem amit a szívem diktál. Egyszer csak eltakarodik ez a banda is. A pártállami rendszernek is vége lett. Ennek is vége lesz.

Ütök néhány szeget a NER koporsójába. Legalább a gyermekeimnek büszkén nézhetek a szemébe, ha megkérdezik:
Apa te mit tettél?”

Feljelentjük Lázár Jánost!

Feljelentjük Lázár Jánost! Molnár Gyula és Komjáthi Imre sajtótájékoztatója

Közzétette: MSZP – 2018. február 7.

 

Molnár Gyula szerint Lázár szegények elleni ámokfutásával bizonyította magáról, hogy “sem nem tisztességes, sem nem szolidáris, sem nem keresztény.”

A párt elnöke hozzátette: “Április 8-án arról kell dönteni, hogy folytatódjon-e a Fidesz-világ ezekkel a mondatokkal, vagy pedig egy igazságos, normális európai Magyarországot építsünk?”

Lázár János emlékezetes szavait itt megtekintheti:


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

Comments are closed.