Megtaláltuk az ország legtahóbb riporterét! Nem fogja kitalálni, kivel keménykedett! (+videó)

Az talán nem meglepetés, hogy ennek az önmagát újságírónak nevező propaganda lénynek az élőhelye az EchoTV. Ez a környezet alkalmas az életben maradásához, egyéb klíma viszonyok mellett éhen halna, egyedül a TV2 körülményeihez tud alkalmazkodni, némi akklimatizálódás után, miután felmérte a nyalható fenekek kínálatát.

Ebben a stúdióban, természetes közegében otthonosan mozog, érzékeny receptoraival hajszálpontosan tudja felmérni, hogy az útjába kerülő riportalanyokkal szemben milyen viselkedés kell produkálnia, hogy ne borítsa fel a kényes ökológiai egyensúlyt. Érzékszervei hozzászoktak az élőhelyén állandóan terjengő bűzhöz és félhomályhoz, mi több, amennyiben ezeknek a mértéke a diszkomfort zónája alá csökkenne, szájszervével tudja növelni mindkét tényező értékét.

Megfigyelése nem kíván különösebb óvatosságot, annyira hozzászokott környezetéhez, hogy nincs veszélyérzete. Élőhelyéhez tökéletesen alkalmazkodott, és mivel ott sem az etikának sem az erkölcsnek nem veszi sok hasznát, így ezek a képességek háttérbe szorultak, helyette az arrogancia fejlődött ki, melynek jó hasznát veszi, ha középiskolásokkal kell interjút készítenie. Ilyenkor lekezelő hangnemmel, fölényeskedéssel, agresszív, kérdésnek álcázott véleményekkel próbálja az alanyt legyűrni. Fontos tulajdonsága az alkalmazkodó képesség, fideszes politikussal szemben mindezek a tulajdonságok háttérbe szorulnak, helyettük az alákérdezés veszi át a szerepet. A tudományos élet munkatársai között mai napig folyik a vita, hogy vajon a kaméleon vagy a szélkakas a legközelebbi rokona.

Sajnos Velkovics Vilmos videóját törölték az internetről, ahol a Független Diákparlament szóvivőjével, Kálló Dániellel kekeckedik, megpróbálva mondatelemzésre kérni, ezzel bebizonyítva riportalanya alsóbb rendűségét. A jelenet teljesen szürreális, ahogy totálisan szerepet tévesztve próbálja meg maga alá gyűrni a kb. 16 éves srácot, akik viszont meglepő nyugalommal és talpraesettséggel válaszol, pedig valószínűleg nem mindennap kell ilyen közegben teljesítenie.

Azonban a szerverek megőriztek nekünk tőle egy másik gyöngyszemet, ahol is a középiskolai elsős tananyagba, az általános műveltség egyik alaptételébe bukik bele:

Odüsszeusz című művet sajnos nem ismer a világirodalom, Odüsszeusz nevű hőst igen, akinek életét az Odüsszeia című eposz meséli el, Akhilleusz kalandjait pedig az Iliászból ismerhetjük meg.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!