Autóbalesetet szenvedett a Hónaljmirigy sztárja, elkeserítő dolgokról számolt be

forrás: TV2 - Aktív

Az Irigy Hónaljmirigyes Ambrus Zoltán 2005-ben szenvedett súlyos autóbalesetet, amit csodával határos módon élt túl. Felépülése elhúzódó volt és embert próbáló, ráadásul az addig felépített élete gyakorlatilag véget ért. Szerelmét, gödi házát, karrierjét is elvesztette. A Kiskegyed kérdezte, hogyan alakult élete azóta.

Már már 8 éve nem szerves tagja az Irigy Hónaljmirigynek, de februárban ő is színpadra lép majd a bandával az Arénában. Nem zárkózna el attól, hogy visszatérjen a csapatba, de elmondta, hogy ez nem olyan egyszerű. Balesete után gyakorlatilag újra kellett kezdenie az életet, pihennie kellett, de vannak „egyéb emberi problémák is, amiket orvosolni kellene.”

Ambrus még mindig alkalmi munkákból él, amire nem lehet alapozni sajnos. Az elmúlt nyolc évben dolgozott már vízi mentősként, pultosként, de elszegődött zenekarokhoz is, őket a háttérből segítette – bármilyen kétkezi munkát elvállalt.

A zenélésről nem mondott le, de szerinte abból nem lehet megélni. A balesetéből már felépült, azonban nyomai nem múltak el teljesen – a szerencsétlenség miatt még mindig lassan és furcsán beszél, amit sokan félreértenek.

Jelenleg egyedül él Budapesten, szerény körülmények között, válása óta nem volt komoly kapcsolata, és már nem is hiszi, hogy családot alapítana. A kérdésre, hogy rá talált-e a boldogság, szkeptikusan annyit mondott: „Az meg mi? Olyan nincs…”

Mindeközben Pataky Attila a Blikknek sírta el, hogy szinte már rezsire nincs pénze.

Nem akarok összeget mondani, de a házunk rezsijére sem elég – sóhajtott Pataky”

Bár életkörülményei ezt nem indokolják, (példának okáért épp egy „Aréna-bulira” készül) mégis úgy érzi, nyomorog.

Hasonló nyomorult sorsú zenésztársai (Nagy Feró vagy Koós János), egyébként Patakynál kevesebb havi juttatásra számíthatnak, ők örülnek, ha a 70 ezret megkapják a nyugdíj-folyósítótól.

De az ismert művész nem csügged. Készül a szuperkoncertre, és tele van tervekkel. Egy azonban biztos. Ha kell, egy Orbán Viktort ajnározó interjúért még földönkívüli turnéját is megszakítja.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!