Tiszta sor: Gőgös Zoltán elmondta a tutit az összefogásról

Gőgös Zoltán az MSZP agrárpolitikusa az ATV Egyenes Beszéd c. műsorában

2017.11.03. 14:35

Gőgös Zoltán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta szerinte a demokratikus ellenzék 60-65 egyéni körzetet is behúzhatna a választáson. Az MSZP-s politikus hozzátette, jelenleg is tárgyalnak a DK-val, Balázs Péter személyéről pedig semmilyen szocialista testület nem hozott döntést.

Több mint kilencven százalékban már eldőlt, hogy kik indulhatnak az MSZP színeiben a 106 választókörzetben 2018-ban – a szocialisták elnökhelyettese azonban hozzátette: ezek csupán személyi javaslatok, a többi párttal való egyezkedés során változhat a jelöltek személye.

Az MSZP-s politikus arról is beszélt, hogy már megvan a megállapodás arról, hogy melyik közvélemény-kutató cég adatai alapján dolgoznak a kampány során.

Gőgös elmondta: jelenleg csak a DK-val tárgyalnak az összefogásról, de később jó lenne, ha az LMP-t és a Momentumot is be tudnák vonni a tárgyalásokba.

„Esély itt akkor lesz, ha nem indulunk egymás ellen”

-tette hozzá.

Balázs Péter állítólagos miniszterelnök-jelöltségéről a szocialista politikus azt mondta: erről semmilyen MSZP-s testület nem döntött. Hozzátette: Balázs Péter akkor állt volna bele ebbe a szerepbe, ha lett volna nyerési esélye, amihez a többi ellenzéki párt is szükséges lett volna.

Forrás atv.hu

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!