Sebestyén Balázs élő adásban mosta ki Demcsák Zsuzsa szennyesét

forrás: nepszava.hu

Nincsenek alkoholproblémái, de mostani szakítása sokkal jobban megviselte, mint az őt bántalmazó férjétől való válása. Ezekkel az érvekkel mosakodott a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában Demcsák Zsuzsa, aki múlt pénteki kalandos Szanyi interjúja után szerdán mondott fel az ATV-nél.

Az internet népe és a bulvárlapok múlt péntek óta azon csámcsogtak, vajon milyen tudatmódosító szer hatása alatt állhatott Zsuzsa, amikor az ATV reggeli műsorában kásás hangú, szertelen beszélgetést folytatott a szocialista Szanyi Tiborral. Volt aki azt állította, hogy a széplábú barnaság alkohol, míg mások szerint egyéb tudatmódosító szer hatása alatt állhatott élő adás alatt.

Ma reggel Sebestyén Balázs faggatta őt a Rádió 1 reggeli műsorában, ahol Zsuzsa lényegében megismételte tegnapi Facebook posztját és fáradsággal, kimerültséggel és magánéleti válságával indokolta a történteket. A beszélgetés felettébb furcsára sikeredett. Balázs ugyan feltett minden kínos kérdést, többek között azt is, hogy vannak-e alkoholproblémái a hölgynek, de minden sarkalatos kérdés előtt magyarázkodott, hogy ugye neki mindent meg kell kérdeznie. Zsuzsa ezúttal tiszta hangon elmesélte, hogy az elmúlt napokban szakított vele kedvese és ez sokkal jobban megviselte, mint válása. Állítása szerint sokat sírt az elmúlt napokban és aludni is alig tudott.

Többen azt is Demcsák fejére olvasták, hogy néhány hónapja pont azért távozott a TV2 reggeli műsorából, hogy sokkal több időt tölthessen gyermekeivel. Ezek után pihenés helyett végigdolgozta – kiemelt pénzért a nyári budapesti vizes világbajnokságot, majd az ATV-hez szerződött, ahol bevállalta a reggeli műsort is. Kapcsolata és gyermekei vélhetően komolyan megszenvedték ezt a szakmai ámokfutást. Zsuzsa picit szembe is köpte magát, hogy gyermekeire és családjára hivatkozva köszönt el a TV2-től, majd ahelyett, hogy azt tette volna amire hivatkozott, szerettei helyett ismét karrierjét helyezte előtérbe. Sebestyén Balázs ezeket a történéseket élő adásban meg is bocsájtotta, mint fogalmazott a médiában minden felkérésre igent kell mondani, mert ha nemet mondunk, lehet, hogy legközelebb már nem hívják az embert.

A beszélgetés arra is kitért, hogy az ominózus interjú előtti este Zsuzsa bulizni volt. Demcsák nem tagadta, valóban részt vett korábbi TV2-es kolléganőivel egy baráti beszélgetésen Kandász Andrea irodájában, de onnan elsőként távozott. Ezt követően arról is beszélt a ma már munka nélkül lévő műsorvezető, hogy valóban voltak nézeteltérések közte és az ATV szerkesztői között. – A vendéglista nem azonos az adásmenettel és ennek többször hangot is adtam – fogalmazott.

Összességében Sebestyén Balázs egy mindenre kiterjedő, de mégis udvarias beszélgetésben oldozta fel a hibáját nagy nyilvánosság előtt beismerő Demcsákot, aki a beszélgetés során arra is kitért, hogy gyermeki nem menzások, így még naponta főznie is kell. Azt pedig határozottan cáfolta, hogy kétszer is lemondta volna a főnökeivel való találkozást, azt mondta kedden orvosnál volt. Tény ami tény Demcsák Zsuzsa múlt pénteken lebőgött élő adásban, ennek köszönhetően önszántából munkanélküli lett, de azt állítja már az elmúlt napokban is rengeteg felkérést kapott. Csak nehogy hirtelen valami állami kötődésű céghez kerüljön kommunikációs tanácsadóként, vagy belehuppanjon valami olyan „nemzeti ügybe”, mint a lényegében szabad költségvetésű nyári vizes világbajnokság volt.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!