Röhögve, vihogva kívánja Botka László halálát egy hangfelvételen a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese

Forrás: mszp.hu

Soha nem rejtettük véka alá a Pesti Bulvár csapatával, hogy nem vagyunk Fidesz-pártiak. Írtunk már kibukott korrupciós ügyekről, állami vezetők visszaéléseiről és sok egyéb disznóságról, amit a kormánypárt elkövetett. Azt azonban mindig szem előtt tartottuk, hogy emberi méltóságában soha senkit ne sértsünk, kiváltképp nem olyan ocsmány, minősíthetetlen kívánalommal, amit a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese fogalmazott meg kacagás, vihogás közepette.

Egészen pontosan úgy fogalmazott:

„Hány Botka László él Magyarországon. Egy él de az is sok. Tehát egynek sem kellene élnie”

Aki esetleg kételkedne abban, hogy ez valóban ilyen formában hangzott el, annak megmutatjuk hangfelvételen is:

Milyen demokrata újságíró az, aki egy számára nem szimpatikus politikus halálát kívánja, csak mert sokkal egyszerűbb lenne, hogy ne éljen? Milyen EMBER az, aki hozzá hasonló kijelentést tesz?

Nagyon jó egészséget kívánunk Botka Lászlónak, legfőképp azért, hogy le tudjon számolni azzal a mentalitással, amit a Pesti Srácok képvisel, és nagyon jó egészséget kívánunk Orbán Viktornak, hogy ereje teljében élje meg, ahogy a rosszindulat és az aljasság megmérgezi hatalmát, és politikai ellenfelei győzedelmeskednek felette. Ha jó egészségben marad, legalább utána találhat magának egy tisztességes munkát…

Mi csak ennyit kívánunk…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!