Zöld spárgás, mozzarellás quiche

Hozzávalók:

  • kész pite tészta

    1 csomag

  • lilahagyma

    1 db

  • zöldspárga

    1 csomag

  • koktélparadicsom

    125 g

  • mozzarella sajt

    100 g

  • Knorr Sajtszósz alap

    1 csomag

  • tojás

    4 db

  • margarin

    2 evőkanál

  • tej

    250 ml

  • tejszín

    100 ml

Melegítsük elő a sütőt 160 °C-ra. Tegyük a tésztát egy 25 cm átmérőjű formába. Szeleteljük fel a hagymát. Vágjuk le a spárga végeit és daraboljuk fel 3 cm-es darabokra. Felezzük meg a paradicsomokat.Reszeljük le a mozzarellát.
Lépés 2

Forrósítsunk fel 2 ek margarint egy serpenyőben. Adjuk hozzá a hagymát és a spárgát, pirítsuk 5 percig. Készítsük el a sajtszószt a tasakon leírtak szerint.Majd hagyjuk hűlni. Verjük föl a tojásokat, majd keverjük ki a tejszínnel, majd a sajtszósszal.
Lépés 3

Helyezzük a hagymás spárgát a tésztába. Öntsük rá a tojással és tejszínnel kikevert sajtszószt. Helyezzük a tetejére a félbe vágott koktélparadicsomokat, majd szórjuk meg reszelt mozzarellával.Fedjük le alufóliával és süssük 45 percig. Végül vegyük le a fóliát és süssük további 15 percet még.

Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

Hozzászólás