Rogán úgy menekült az újságírók elől, hogy hátrahagyta a családját is – a felesége utánakiabált, megmutatjuk, mit

Rogán Antal a kampány során utcai zavargásokat is el tud képzelni. Tegnap Orbán Viktor világról tartott helyzetértékelése után Rogán Antal interpretálta a miniszterelnök szavait a rádióban. Erről az állami hírügynökség is beszámolt.

Az index azt írja, hogy „Rogán Antal kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogy terhes, nehéz és éles küzdelemre számít a választási kampányban. Hozzátette: eddig nem használt eszközöket, akár utcai zavargásokat is el tud képzelni. Megjegyezte: vannak olyan külföldi erők, amelyek ezeknek a szervezésében aktívan szerepet vállalnak, de reményét fejezte ki, hogy végül ezeket az utcai zavargásokat el tudják kerülni.

A Fidesz politikusai tavasz óta rendszeresen elmondják, hogy brutális, durva kampányra számítanak, természetesen az ellenzék miatt. Legutóbb Kövér László beszélt erről, polgárháborús pszichózist emlegetve.”

Szintén az Indexen olvashatunk arról is, hogy „A HírTv a Facebook-oldalára töltött fel egy jelenetet, amin az látható, hogy Rogán Antalt kérdezik az újságírók: a plakáttörvényen kell-e szigorítani, kiskapuzik-e bárki, hogy áll a médiával kapcsolatos háború? De Rogán nem akar válaszolni senkinek, semmire, és a kérdések elől annyira előremenekül, hogy hátrahagyja feleségét Rogán Cecíliát és egyik gyermekét.

Felesége ezért utána is kiabál:
Tóni, ne hagyj már itt, légy szíves!”

Rendkívül férfias és családfői lelkülettel rendelkező Rogán egyébként érdekes jelenség a politikai élet színpadán, az Ellenszél beszámolt arról, hogy „Százezrek vonulnak az utcán, hogy kifejezzék egyet nem értésüket a kormány intézkedéseivel kapcsolatban, Rogán Antal pedig egy nagyon furcsa helyen tartózkodik ezalatt. Olyan helyen, ahol semmiféle konkrét feladata nem lenne, sőt, ottlétével csak még inkább támadási felületet ad magának. Arra azonban nem gondolt, hogy ez ki fog derülni.”

Ijesztő: kiderült, hol volt Rogán Antal a tüntetések idején – nem fogod elhinni!

Korábban mi is hírt adtunk arról, hogy „14 milliárdot buktunk Rogán letelepedési kötvényein – a te pénzed is érintett! a program kezdete óta az adófizetők 1,2 milliárd forintos kárt könyvelhetnek el. Ebben az összegben nem szerepelnek a 2017-es évi adatok, a Magyar Nemzet számításai szerint akár 13 milliárd forintnál is több kamatot fizethetett ki az állam, mintha a szokásos piaci finanszírozást választotta volna.”

Szerencsésebb, demokratikusabb országokban vezető politikus egy ilyen ügybe úgy belebukik, hogy legközelebb már csak a lemondásának elfogadásáról olvashatunk vele kapcsolatban…

14 milliárdot buktunk Rogán letelepedési kötvényein – a te pénzed is érintett!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!