A Fidesznek is megártott a meleg? Elhatárolódtak egy erkölcsileg nulla emberüktől + VIDEÓ!

2017.08.11. 10:30

Ahogy korábban megírtuk – a zánkai Erzsébet-tábor vezetője és az Erzsébet Táborok Kft. ügyvezetője az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány főtitkára napi 110 ezer forintért bérelt egy luxusvillát Monoszlón.

A fideszes Hornyák Tibor a rászoruló gyermekeknek üdülést szervező alapítvány elnöke bőven rendelkezik pozíciókkal, elmondása szerint a fizetéséből futotta is a listaáron 3,8 millió forintos szerény bérleményre, bár a hivatalos fizetése csak havi nettó 1.8 millió forint.

Joggal merül fel a kérdés, hogy mibű?

A közvéleménynél kicsapta a biztosítékot, hogy a rászoruló gyermekek nyaraltatása mögé bújva fideszes vezetők urizálnak, az üdültetésre szánt milliókból pedig csak részben részesülnek a gyerekek, és az egész Erzsébet-program úgy ahogy van egy szövevényes gyanús ügy.

A Fidesz parkolópályáról frissiben visszahívott egykori elszámoltatási biztosa, a Rezsiszilárd 1.0 (azaz Budai Gyula) ki is állt a kamerák elé, és olyat tett, amit a Fidesz már nagyon régen nem: Kiakadt egy saját, vezető pozícióban ülő emberére.

Az RTL híradójának riportjában láthatjuk, ahogy Budai kifakad: szerinte ugyanis elfogadhatatlan, és vállalhatatlan, hogy 110 ezer forintért bérel valaki naponta luxusvillát.

Budai Gyula szavaival mindenben egyetértünk, és várjuk, hogy az ügy ne csak annyival legyen lezárva, hogy akkor Hornyák átköltözik valahová, és kész.

Hornyák egyébként 35 napig lakott a luxusvillában, ugyanis a botrány kirobbanása után azonnal kiköltözött.

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!