Gigatüntetés szerveződik a BKK ügyben meghurcolt 18 éves fiúért – Szerveződj, csatlakozz

forrás: facebook

Szegény fiatalember, biztos azt hitte, hogy úgy működnek Magyarországon is a vállalatok, és az informatikai fejlesztések, mint ahogyan a világ más pontjain. A BKV-nál nagyon okosan megoldották a szituációt. Helyes! Mutatkozzanak csak be minél előbb a fiataloknak, hogy milyen jól teljesít ez az ország.

A FIATAL SEGÍTENI AKART – FELJELENTETTÉK!

Miután biztonsági rést talált a BKV weboldalán, azt E-MAILBEN jelezte azt egy 18 éves fiatal, a BKV-nek akik ezután feljelentették őt. 18 éves fiatal, aki most kezdi meg egyetemi tanulmányait, egy egyszerű átírással módosítani tudta a bérlet árát és 50 forintért vásárolt bérletet. A hibát egyből jelezte a szolgáltatónak, éjszaka pedig el is vitték a nyomozók.

Az internet népe rögtön szerveződni kezdett, hogy kiálljon a meghurcolt fiú mellett.

„Közkívánatra: BKK-tüntetés. Az etikus hacker srác meghurcolása miatt. (Az Oktogon a technikát, bejelentést és fórummoderációt biztosítja)”

– csupán ennyit írnak a szervezők a nemrég létrejött Facebook-eseményben, amely BKK-botrány név alatt fut, ám ebből is sejtheti mindenki, hogy a megmozdulást azért szervezik, mert a közlekedési vállalatnak havi 22–25 millióért fejlesztő T-Systems feljelentette (a BKK meg nagyban helyeselt) azt a fiút, aki felismerte a nemrég elindult e-jegyrendszer hibáját, és 50 forintért vett bérletet, ám egyből szólt a BKK-nak, hogy orvosolják a problémát. Nem orvosolták, hanem feljelentették a srácot, akit a 24.hu információi szerint az éjszaka rendőrök állítottak elő.

https://www.facebook.com/events/105787036760075/?active_tab=about

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!