A miskolci MSZP-s képviselő Soros bérenc akar lenni. Nyílt levélben kér támogatást Sorostól

Elfogtunk egy levelet. Ez az írás remekül példázza a hatalom által gyártott gyűlölet valódi eredményeit. Érdemes elolvasni!

Nyílt levél Soros György részére.

Tisztelt Soros Úr!

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy ténylegesen is szeretnék Soros bérenc lenni. Az indokaim a következőek:


1. Miskolc városában ahol élek nagyon sokan ismernek és tudják rólam, hogy 23 éve MSZP-s önkormányzati képviselő vagyok. Világnézetem baloldalinak mondott. Bár én magamat, hazáját és városát féltő és szerető magyar embernek tartom.(Ezért is írom még mindig Miskolcról a levelemet). Tehát ezzel az előélettel a jelenlegi hatalom ellenségnek tart.


2. A napokban az egyik Fidesz hatalom által agymosott ismerősöm egyszerűen csak le „Soros bérencezett”, mert nem tetszésemet fejeztem ki, hogy a magyar adófizetők pénzét a kormány már sokadszor párt propagandára használja fel és az Ön arcképével riogatja az ország lakosságát.


Természetesen nem nagy segítséget kérek, csak annyit amennyivel Ön támogatta a jelenlegi kormánypártnak a fidesznek a vezető politikusait vagy magát a miniszterelnököt. Az Ön által támogatott fideszes politikusok listája igen bő és ezek az emberek az ön pénzén tanultak, éltek, tudást szereztek. Egyszóval kinyihelődtek. A jelenben pedig Önt tartják az országunk legnagyobb ellenségének. Valójában ők maguk a magyar emberek ellenségei. Amikor állami szintre emelik a korrupciót, Amikor a közpénzt számolatlanul dobálják a haverjaiknak túlszámlázott,eszement és fölösleges projektek formájában. Amikor az Ön által alapított egyetemet elakarják távolítani az országból, hogy véletlenül se maradjanak olyan emberek hazánkban akik átlátják és szólni merjenek azokról disznóságokról, embertelenségekről amit a központi hatalom (kormány) és velük azonos követ fújó vidéki helytartói művelnek.Mert kérdem én: Ki az igazi hazaáruló? Szerintem azok akik a köznek a pénzét nem a köz javára hanem a saját és haverjaik zsebének tömésére fordítják. Mint ami most folyik kis hazánkban.Persze ehhez a tevékenységhez megfelelő ideológia is van gyártva és a lopott pénzen össze harácsolt különféle médiákból ömlik is ránk bőven, amit hazánk polgárainak egy része úgy nyel be és hiszi el mint a mondásbéli kacsa azt a bizonyos általam is szeretett ételféleséget.

Tisztelt Soros Úr!
Amennyiben levelemet elolvasva alkalmasnak tart a támogatásra így válasza esetén küldöm a számlaszámomat. Ígérem maradok aki voltam és én tényleg a köz javát és szeretet városomat fogom ezután is szolgálni mint eddig, Bár gyarló emberként és így ötvenen túl néha akaratlanul is hibázva.

Tisztelettel: Bartha György

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!