Kínos fotót készítettek Rogán Antalról – magyarázatot még nem adott

Fotó: MTI

Rogán Tóni és felesége olyan luxushotelben ebédelt Olaszországban, ahol egy éjszakáért két és félmilliót is elkérnek. – tudtuk meg a 168 óra friss írásából.

Tóniékat az Index egyik olvasója szúrta ki a Róma központjában található Piazza de Popolón fekvő Hotel de Russie teraszán. Fényképeket is készített róluk, ahogy a házaspár két másik ember társaságában ebédel a teraszon.

„Az Index utána is nézett, hogy az ötcsillagos luxusszállodában mi mennyibe kerül, az árlista pedig méltó a Rogán-házaspár luxusimádatához. A Hotel de Russie-ban egy szoba a nyári szezon valamelyik péntek éjszakájára két embernek 230 ezer forintba kerül, de van olyan lakosztály, amelynek a kényelméért 2,5 millió forintnak megfelelő összeget kell fizetni. A luxusszálloda étterme ehhez képest elég olcsó, a menüje szerint báránysültet zöldségkörettel 38 euróért, homárt cukkinivel pedig 42 euróért lehet enni. Ami az utóbbi illeti, Rogán nagy rajongónak számít: tavaly a Népszabadság írta meg, hogy Bordeaux-ban a kabinetminiszter homárlevessel hangolt a magyar válogatott Ausztria elleni meccsére a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon. ”

Az index kiderítette, hogy a kabinetminiszter és a felesége meg is szállt a hotelben. A 444 megkérdezte a Miniszterelnöki Kabinetirodát, hogy a kis Római kiruccanást: KI FIZETTE?

Válasz még nem érkezett.

Az eset azért kerülhet a média érdeklődésének középpontjába, mert a kabinetminiszternek vagyonnyilatkozata szerint csak 446 153 forintos takarékbetétje van ellenben 27,7 millió forinttal tartozik egy banknak és 18,2 millió forinttal egy magánszemélynek is.

„Rogán egyébként hazudott, amikor tavaly a Népszabadság megkérdezte az elképesztő luxusban tett helikopteres útjáról, a lap munkatársának ugyanis azt mondta, összetévesztették valakivel, és ő mindenkit beperel, aki a nyilvánosság elé áll az útról szóló információval. Ezután elküldték neki azokat a fotókat, amelyeken ő is szerepel azután, hogy a helikopterrel visszatért az útról, és éppen átszáll egy Mercedesbe, amire már nem reagált. A luxusutat később azzal magyarázta, hogy barter volt a felesége cége, a Nakama and Partners és a helikoptert biztosító társaság között. A Nakama and Partnersnek nem megy rosszul. Tavaly 51 milliós árbevétel mellett 7,7 millió nyereséget tudhatott magáénak. „

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!