Egy borsodi melós szivárogtatta ki a néppártosodók őszödi-beszédét

Budapest, 2015. december 15. Vona Gábor, a Jobbik elnöke, frakcióvezető az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. december 15-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

2017.06.20. 16:00

Bocsássátok meg nekem! Valószínűleg a vacsorára elfogyasztott csülkös pacal lehet a bűnös. Azért csak megosztom veletek mit álmodtam az éjjel. A helyszín Érpatak. A Jobbik kihelyezett elnökségi ülése. A néppártosodásba belefáradt Nacionalista Pumped Gabó vonakodva bár,de kéretlen őszinteséggel beszél híveihez.

Szittya véreim!

Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha néppártosodnánk és már nem utálnánk a zsidókat és a cigányokat, ehelyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.

Néhány olcsó plakáthelyért és „kálmánolgis” interjúért cserébe azt is eltűrtem, hogy a Simicska Lali beletúrjon a hajamba a pörkölt szaftos ujjaival. Két pofára ettem a flódnit a Köves Slomóval. Kisgróval táncoltam a Magyar Sziget nagyszínpadán. Hagytam, hogy szegény Zagyva Gyuszi együtt majomkodjon egy videóban azzal a liberális akcióshős Gulyás gyerekkel, pedig a Gyuszi szívesebben tolta volna a valagába a karikásostora nyelét.

Nem akarom tovább csinálni! Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Szerte a hazában ilyen böszmeséget még nemzeti radikális párt nem csinált, mint amit mi csináltunk. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.

Annyival vagyunk túl a Jobbik lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a pártunk a Simicskával valaha is megteszi. Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy a Simicskával mire készültük, azt megtettük.

Tudom, hogy Ti is hánytok attól, hogy a Viktor egykori oligarchája most a mi oligarchánk lett,de nincs más út. Mióta nem zsidózunk nem jön a lóvé Iránból. Mióta Putyin Orbán Vityárjonovicsot választotta házikedvencének, azóta nem jön az orosz támogatás. Őrületbe kergetjük egymást bizonyos pontokon, hogy összeszedjük a szükséges mennyiségű pénzt a kollégáinkkal.

Gyerekek, nem vagyunk tökéletesek! Egyáltalán nem. Nem is leszünk. Mindenki döntse el magában, hogy 4-500 ezer forintért csinálja a dolgot, ami kurva fontos, különösen, ha az embernek már nincsen más szakmája. Én meg írok majd kibaszott jó könyveket a radikális magyar szélsőjobbról.

Kell még valamit mondanom, Dúró Dóri?

A szerző: Komjáthi Imre

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!