„A taknyodon és a véreden leszel kivágva” – A blogger üzent a migránsoknak

Bandita, a népszerű blogger olyan üzenetet tett ki Facebook oldalára, amit nyugodtan írhatott volna bármelyik fideszes nagyúr is, csak komolyan. Szerencsére Bandita nem az a fajta, aki egy ilyen üzenetet nem iróniával telten tesz közzé. Ezúttal is ez történt. Olvassa el!

Üzenet az éppen erre tartó migránsoknak, akiket Soros György utaztat:

Ha Magyarországra jössz, nem veszélyeztetheted a Bayer Zsolt teremtette kultúránkat, mert a taknyodon és a véreden leszel kivágva az országból mint macskát szarni.
Nem veheted el a Mészáros Lőrinc teremtette munkahelyeket, aki egy év alatt száz milliárdot keres ezen földön, de cipőjét nem tudja egyedül bekötni a fejében lakozó sötétségtől.

Tanulj meg magyarul muzulmán menekült, és szavazz a keresztény demokratákra. Semjén Zsolt vár külön téged, aláír mindent neked, már három nappal korábban.
A hutu tuszu menekültek hozzanak kupakot.
Ha civil vagy, el leszel takarítva, ha nem csökkented a rezsit.
Vár téged a NER rendszere, ahol Orbán Viktor zsebre baszott kézzel sétálgat a nagy kék szar plakátok alatt, melyeken téged nevez meg az ország ellenségének aki csak a háború elől menekülsz.
Ha mégis ide akarnál menekülni kedves Soros György palánta, előbb állítsd már meg Brüsszelt, mert soha nem fogsz odaérni.
BANDITA.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!