Már csak egy napja maradt segíteni ezeken a diákokon!

2017.05.09. 7:40

Egy segítségkérésre figyeltünk fel, mely a Facebokon terjed, és nem, itt nem pénzt kérnek, nem is ígérnek pénzt, pénz nincs is a dologban, oké?

Rendkívül speciális kéréssel fordult az internet népéhez a Tarjáni Fészek nevű közösség. Történelem atlaszokra lenne szüksége a Madách gimnázium diákjainak, a szerdai érettségire.

A bejegyzés alatt olvasható az is, hogy egy új „rendszabály miatt” a végzőseik nem használhatják azt a történelmi atlaszt, amiből korábban tanultak, ezért kell a segítség.

Igen, valóban közel van a szerda (ma kedd van) de ezen essünk túl, és nézzünk szét a szekrényeinkben, hátha van ott elfekvőben egy töri atlasz.

Segítsünk a srácoknak letenni egy sikeres történelem érettségit!

„Segítsen egy atlasszal a Madách gimnazistáinak leérettségizni!

A salgótarjáni Madách Gimnázium a Facebookon kért segítséget, mivel a ballagás után megtudták, hogy a végzőseik nem használhatják azt a történelmi atlaszt, amiből tanultak.

Kicsit későn jutott el az információ, de végül is van még pár nap a szerdai történelem érettségiig, addig legalább be kéne szerezni ezeket az atlaszokat, ha már abból készülni kevésbé tudnak a diákok.

A gyorsan változó történelmünk miatt a pillanatnyilag megfelelő atlaszok kódjai:
MS – 4116 vagy MS-4116 U vagy CR – 0082

Köszönjük mindenkinek, aki segít atlasszal vagy megosztással!”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!