A nagy nemzeti átverés. Milliárdok a kamu, fideszes adatgyűjtésre

Ön nyilvánvalóan a Nemzeti Együttműködés Rendszerének hű alattvalója és bizonyára eszébe sem jutott, hogy ne küldje vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet a kormánynak. Ha mégis ezen morfondírozott volna jelezzük, hogy ne fáradjon. Könnyen lehet, hogy már valaki rég elküldte Ön helyett az Ön nevében.

Orbán legutóbb arra költött sok milliárdot, hogy egy érvénytelen népszavazás politikai értelemben vett érvényességét harsogva szerezzen legitimációt migráns-ellenes politikájához. A bevándorlási fronton tulajdonképpen az ég világon semmi nem változott a szavazás hatására, cserébe jól kialakult a magyarok fejében, hogy utáljuk a menekülteket mert elveszik a munkánkat, meg felrobbantanak minket. Gumicsont volt, amin jó hosszan rágódtunk. Addig sem foglalkozott senki a Fideszt ellepő korrupciós ügyek tömkelegével és az utóbbi idők legbénább kormányzásával.

Most itt az újabb „kérdezzük meg az embereket arról, legyen-e ingyen sör” jellegű „Nemzeti Konzultáció”. Ez a mostani próbálkozás a közbeszéd tematizálására azonban koránt sem bizonyult annyira sikeresnek, mint az ezt megelőző akciók. A Habony Művek gyártósorain kifaragott politikai figyelemelterelő hadművelet akadozni látszik, így be kellett vetni a csodafegyvert.

Töltse ki a konzultációs ívet Interneten!

Olyan nincs, hogy ne legyen igazolva, hogy a rezsicsökkentést meg kell védeni, vagy a bevándorlókat meg kell állítani vagy, hogy be kell szüntetni a civil szervezeteket. Igen ám, de úgy néz ki, hogy az ország nagyobb része már megértette, hogy egy őrült, európa-ellenes politikához kér felhatalmazást a Miniszterelnök, ezért a legtöbb papír alapú kérdőív a kukában végzi. De mégis hogy lehet azt eljátszani, hogy „Magyarország döntött, Le Brüsszellel!”

Végtelen egyszerűen. Kipróbáltuk mi történik, ha egy kedves nem létező ismerősünk, nem létező nevével regisztrálunk a konzultáció kitöltésére.

konzult

Mindössze annyit kellett tennünk, hogy beírunk egy tetszőleges nevet és kijelentjük, hogy magyarok vagyunk és máris ott találtuk magunkat a kérdéssornál.

konzultkerdo

Kitöltöttük, beküldtük. +1 visszaküldött ív. Aztán kipróbáltuk mi van akkor, ha ugyanarról a gépről egy másik névvel indítjuk el a folyamatot.

konzult1

Csodák csodájára, ezzel a névvel is sikerült kitölteni a kérdéssort

kerdo3

Ha véletlenül nem esett volna le, akkor az a helyzet, hogy bárki, bárhányszor, bármilyen álnéven visszaküldheti az ívet a Kormánynak. Mondjuk egy Szerb kisfiú vagy egy Japán gésa is. Ezt meg majd jól beleszámolják az összesítésbe és meg fogjuk tudni, hogy közel egymillió, vagy lehet, hogy 30 millió visszaküldött ív volt, ami aztán már tényleg azt jelenti, hogy LE BRÜSSZELLEL! Az eszünk megáll!

Na kérem szépen! Így lesz Orbánnak felhatalmazása arra, hogy megvalósítsa régi tervét, és kivigye az országot az Unióból. Így leszünk Mi Orosz gyarmat rövidesen újra. Ismét hülyének néznek minket. Még szerencse, hogy ilyen bénán…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!