DopeMan megnyerte az előválasztást: a többi szavazatot elcsalták

cof

Vázoljunk fel magunk elé el egy képzeletbeli városrészt, ahol a polgármester csak névlegesen az a személy, akit megválasztottak. Valójában ugyanis a nyomor vezeti a kerületet.

Időközi választást írnak ki ezen a mesebeli tájon, ahol a jelenlegi vezetés ellenzéki pártja beáll egy független jelölt mögé. Ezt követően a semmiből feltűnik egy másik jelölt is, akit a kisebb pártok támogatnak. A kormánypártiak minden eszközt felhasználnak, hogy megnyerjék a választást. A névleges polgármester saját maga járja életében először a környéket házról házra, hogy mozgósítson, emellett pedig 2000Ft-ért vásárolja meg a hiányzó szavazatokat. Ennek ellenére, ha a két ellenzéki jelöltre leadott szavazatokat összeadjuk, a kormánypárt elvérzik, a nyomor helyébe a tenni akarás kerül.

Pityinger DopeMan László megnyerte a baloldali előválasztást. Az MSZP támogatásával képes volt megverni az összes többi demokratikus ellenzéki párt által támogatott jelöltet. Konkrétan a számokról:

Fidesz: 424
DopeMan: 256
Bolba Márta: 183
Jobbik: 55!!!

A nyilvánosságra került felvétel szerint 2000Ft-ért vásárolták a szavazatokat a VIII. kerületben, így a meccs még nem lefutott. Minden bizonnyal új választást fognak kiírni, de addig is a kampánycsapat ünnepli az erkölcsi győzelmét, amit a Fidesszel szemben könyvelhet el.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!