Kulcsár Edina párja elképesztő dolgokat tesz

A szépségkirálynő gyakran osztja meg gondolatait rajongóival, a párkapcsolati témák sem tabuk a nyilvánosság előtt.

Edina legutóbbi Instagram posztjában elmesélte milyen romantikus kedvességekkel lepi meg párja Csuti, és mindig számíthat rá, egyedül csak a teát szokta olykor filter nélkül elkészíteni.

,,Ti hogy képzelitek el? Mi az amitől teljesen nőnek érzitek magatokat? Hogy udvarol nektek a párotok? 😊🌹🌹🌹 Én személy szerint, nagyon szeretem ahogy a kedvesem, Csuti udvarol nekem🤗. 💁🏻Úriember módjára kinyitja a kocsi ajtót, bókol, bíztat, ha beteg vagyok el sem mozdul mellőlem, még a tea főzéssel is megpróbálkozik😅 ( néha ugyan a filter kimarad belőle ), illetve gyakran van olyan, hogy a munkám közben váratlanul betoppan és meglep egy csokor virággal💐, ezzel is éreztetve, hogy mennyire fontos NŐ vagyok az életeben! ☺☺☺ Az ilyen cselekedeteivel bearanyozza a mindennapjaimat, és úgy érzem, hogy ilyen társsal az oldalamon, sikeresebben veszem az akadályokat és az élet összes területén jobban teljesítek.😊 Nektek mi volt a utolsó ajándék vagy meglepetés, ami mosolyt csalt az arcotokra?”

Udvarlás a női nemnek! 😇 Ti hogy képzelitek el? Mi az amitől teljesen nőnek érzitek magatokat? Hogy udvarol nektek a párotok? 😊🌹🌹🌹 Én személy szerint, nagyon szeretem ahogy a kedvesem, Csuti udvarol nekem🤗. 💁🏻Úriember módjára kinyitja a kocsi ajtót, bókol, bíztat, ha beteg vagyok el sem mozdul mellőlem, még a tea főzéssel is megpróbálkozik😅 ( néha ugyan a filter kimarad belőle ), illetve gyakran van olyan, hogy a munkám közben váratlanul betoppan és meglep egy csokor virággal💐, ezzel is éreztetve, hogy mennyire fontos NŐ vagyok az életeben! ☺☺☺ Az ilyen cselekedeteivel bearanyozza a mindennapjaimat, és úgy érzem, hogy ilyen társsal az oldalamon, sikeresebben veszem az akadályokat és az élet összes területén jobban teljesítek.😊 Nektek mi volt a utolsó ajándék vagy meglepetés, ami mosolyt csalt az arcotokra ? Várom a válaszaitokat! ☺ Fotó: @vivienborziphotography

A post shared by Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) on

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!