Fekete Zoltán levélben vág vissza Juhásznak! Nyíltan beszél az Együtt vélt disznóságairól

kép: spiler.blog.hu

„Nyílt levél

Nem magyarázkodom, mert nincs miért, tájékoztatást adok, mert van miről.

Juhász Péter az Együtt Korszakváltók Pártja Elnöke

Tisztelt Elnök Úr!

Véleményem szerint a DEMOKRATÁK nem ezen a módon szokták a vélt vagy valós sérelmeiket egyoldalúan, barátságtalan stílusban kibeszélni, de ha Ön ismeretlenül ezt a módot választotta, akkor beszéljünk ezen a fórumon.

Engedje meg, hogy az Ön, velem kapcsolatos nyílt levelére én is ebben a formában válaszoljak.

  • Mi történt 2017. február 23-án 18. órakor Dunakeszin a Pléh nevű kocsmában az Együtt kampányrendezvényén?

Nem járok kocsmába, ezért nem ismerem a választókerület erre szakosodott hivatalait, a keresgetés miatt valóban néhány percet elkéstem. A kocsma előtt a sötétben álldogáló emberek, útbaigazítottak. A választókerületben lakó, a Pest megyei MSZP pénzügyi bizottságát vezető hölggyel és megyei elnökhelyettessel voltam! Megérkezésünkkor a helyiségben nyolc ember tartózkodott, a három előadó, a jelölt élettársa és négy érdeklődő! Utánunk érkezett még kb. 5-6 általunk ismeretlen ember, akik többsége kopasz, kigyúrt tetovált nyakú volt. Az újonnan érkezettek közül Róna Pétert ismertem, aki a választókerületünkben ismert baloldali aktivista, és aki később maga is tiltakozott a sípolás ellen!  Szigetvári azzal kezdte mondandóját, hogy ha nekik valami nem tetszik, akkor azt kifütyülik! Mi az Együtt programja miatt mentünk a rendezvényre, de ehelyett az MSZP és a DK ekézéséről hallottam, illetve arról, hogy Szigetvári és Ön, Elnök úr a 10 legismertebb magyar politikus között nagyon előkelő helyen állnak. Engedje meg, hogy ehhez az eredményhez ezúton is gratuláljak Önnek! Az Együtt alelnökét követően Vargha Nóra jelölt szólalt fel, amikor néhányan sípolni kezdtek, sajnos mellettem is egy ilyen ember ült, a fülembe sípolt. Tiltakozásom jeléül, illetve reménytelennek tűnő folytatás miatt kimentem a rendezvényről. Később Szigetvári Viktor blogjában olvastam, hogy felszólítására a sípoló alakulat elhagyta a fórumot.

Tisztelt Elnök úr!

Kijelentem, hogy a fórumon történtekhez az MSZP-nek és nekem semmi közöm nem volt. Nem életszerű, hogy a megyei vezetés egy részével, akik között egy hölgy is volt, arcunkat adva botrány okozzunk egy héttel az MSZP – Együtt találkozó előtt!!! Az MSZP nem jár rendezvényekre kopasz, kigyúrt, tetovált nyakú aktivistákkal! Tájékoztatom, hogy négy héttel korábban Dunakeszin sajtó tájékoztatót tartottunk, mert a polgármester 160 millió forint kölcsönt adott a saját cégének, de a vagyonnyilatkozata szerint soha nem volt ennyi pénze. A rendezvényt molinóval, magukat fidelitaszosnak mondó emberek zavarták meg. Kijelentem, hogy nekem soha nem volt tanácsadói szerződésem a Hódmezővásárhelyi Önkormányzattal és a helyi kórházzal sem! Továbbá biztosan állítom, hogy egyik cégem sem nyert a jelenlegi Fidesz-kormány alatt egy forint értékben sem pályázatot! Bátran állítom, hogy Bitó Lászlótól sem kaptam egyetlen forintot           

Elnök Úr!

 Ezen a fórumon csak egy demokrata szerveződés képviseltette magát, azok pedig mi, az MSZP képviselői voltunk. Nem méltó egy DEMOKRATÁHOZ, ha jelöltje bemutatása helyett, pártja programjának hiányában, arról beszél Szigetvári Viktor, hogy az MSZP Budapest egyik kerületének vezetője korrupt, ezért nem lesz MSZP-Együtt megállapodás!!! DEMOKRATÁHOZ méltóbb lenne elismerni, amit Szabó Mihály az újdonsült Együtt helyi elnöke a Facebook-oldalán elismert, hogy rosszul, rossz időben, rossz helyre szervezett, minimális érdeklődésre számottevő rendezvény volt. Hozzáteszem, hogy a város legrosszabb jelöltválasztása történt.

Kérem a Tisztelt Elnök Urat, hogy ezt a nyilvános rágalmazási ügyet kivizsgálni szíveskedjenek, és kérem, tájékoztasson engem a vizsgálat eredményéről! Már csak azért is, mert a kerületi MSZP elnöke feljelentette Szigetvári Viktort a rágalmazása miatt.

Ha a sípolást én szerveztem volna, akkor ennél a rágalomnál biztosan kisípoltam volna az előadót! Ezzel szemben fegyelmezetten végig hallgattuk pártunk mocskolását attól az Szigetvári Viktortól, aki korábban ennél az asztalnál vastagon vajazott MSZP-s kenyeret evett!

 Kalapot emelek azelőtt a munka előtt, amit Ön az ötödik kerületben végez, de ez nem jogosítja fel Önt arra, hogy ismeretlenül „alaknak” tituláljon a médiában, megkérdőjelezze az én politikai munkámat, mert azt Ön nem ismerheti! Már csak azért sem, mert én, mint idősebb ember már akkor dolgoztam az Orbán-kormány leváltása érdekében., amikor Ön még  egy „cserép virággal” járta a médiát! Nekem már van és lesz is Orbánt leváltó sikerélményem.

  • Az Együtt jelöltjének, Vargha Nórának és élettársának, Szabó Mihálynak, a helyi Együtt elnökének politikai munkássága

2005-ben alakul a Fóti CÖF (Civil Összefogás Fótért) egyesület, Szabó Mihály nem került a 2006-ban Földi Pál-Bajnai Zsolt után a CÖF lista bejutó helyre! Ekkor felkeresett engem, mint az MSZP helyi elnökét, azzal az ajánlattal, hogy nálunk indulna képviselőjelöltnek. Készen állt a saját listánk, nem éltem az ajánlatával! 2008-ban egy budapesti kávéházban egyeztettem Földi Pál alpolgármesterrel, mert a 16 évig regnáló fideszes polgármestert sikerült eltávolítani a város éléről. A találkozó a város jövőjéről szólt, ott mutatták be Vargha Nórát, aki az egyesület vezetésében dolgozott. Az együttműködés lehetőségeiről tárgyaltunk, amikor Vargha Nóra elmondta, hogy ő nem javasolja az MSZP-vel való együttműködést, mert ő meggyőződéses jobboldali. Szabó Mihály 2010-ben a FIDESZ képviselője lett! A sorozatos botrányai miatt kilépett 2013-ban a Fidesz-frakcióból. 2013-ban időközi választás volt Fóton Vargha Nóra és Szabó Mihály „elfogták” a választási csalókat. Négy idős embert, akik a DK-tól jöttek segíteni a kampányunkat Budapestről, annyi volt a bűnük, hogy szórólapokat dobtak be a házakhoz, azzal a szöveggel, hogy menjenek az emberek szavazni. Nem engedték az idős embereket beülni az autójukba… teátrálisan rendőröket hívtak, akik megmotozták a rémült nyugdíjasokat, elvették a szórólapokat. Szabóék videóval rögzítették a nagy választási csalást! Persze nem lett belőle semmi!

2014-ben a választások előtt felhívott Vargha Nóra, és személyes találkozót kért tőlem. A Jókai utcai MSZP székházba hívtam őt, egy óra múlva Szabó Mihállyal jelentek meg! Elmondták, hogy most kérte fel őket Fodor Gábor, hogy lépjenek be a Liberális pártba! Nem javasoltam nekik, emlékeztettem Vargha Nórát, hogy ő meggyőződéses jobboldali… azzal mentek el, hogy gondolkodnak, mert ez a jobboldal nem az, amire ő számított. Este küldtek egy sms-t hogy elvállalják és liberálisok lesznek. Vargha Nóra a Liberális Párt megyei elnöke lett. A 2014-es választásokon az Liberális párt jelöltjeként az EGYÜTT-DK-PM- támogatásával listáról jutott be Szabó Mihály a Képviselő Testület-be! A mandátumát át kellett adni Vargha Nórának, mert köztartozása volt, és méltatlan volt képviselőnek! Miért nem közösen indultunk? Mert az MSZP számára felvállalhatatlan volt a botrányoktól hangos politikai- és  magánéletük. Összekötötték az életüket, de nem civilizáltan, Szabó Mihály akkor jelentette be és lépett ki a házasságából, amikor a felesége harmadik gyereküket ment szülni a kórházba. A feleség ott maradt az anyósa házára felvett hitelekkel, amit néhány évig egyedül törlesztett a ház eladásáig! Erről tudunk elnök úrnak adni egy hangfelvételt, amely a volt feleség és annak anyukája hozzájárulásával vettek fel!

Vargha Nóra liberális politikai munkássága:

Annyira küzd a Fidesz ellen, hogy külön bizottságot hoztak létre a fideszes Bíró Zoltán építési vállalkozóval, (igen, elnök úr ez az a Bíró Zoltán, aki az udvaron söprögető szellemi fogyatékos roma dolgozójából KFT tulajdonos ügyvezetőt csinált, 60 milliós pályázatot nyertetett vele, de az ígért jutalékot nem kapta meg, ezért kilakoltatás alatt áll, nem tudják fizetni a számláikat! Az édesanyja, mint gyámja írta alá a KFT papírjait! Ez ugye Ön szerint sem kóser? )

Tehát az alkalmi Bizottság Vargha Nóra liberális, Bíró Zoltán Fidesz, Gellai István Fidesz kertész vizsgálták azt a kötvényügyet, amit hónapokkal korábban előbb az MSZP, majd a Jobbik is feljelentett. A Fideszt támadó Vargha Nóra féle bizottság semmit nem talált újat, de 1,8 millió forint tiszteletdíjat felvettek hárman! Gratulálok, elnök úr! A következőkben ők javasolták, hogy külső cég is vizsgálja meg az önkormányzat korábbi pénzügyeit, annak az időszaknak a munkáját, amiben Szabó Mihály fideszes képviselő volt. Érdemi felfedezés semmi…, de 22 millió munkadíj az lett!!! Ez a vizsgálat sem fedezte fel azt a nagy kamukorrupciót, amit most beetettek a médiával. Vargha Nóra azt hazudja, mint FÜGGETLEN jelölt, hogy most tudta meg, hogy nem zárult le a szerződésben vállalt befizetés az önkormányzat részére! Elnök úr! Hazudik az ön jelöltje, becsapják a médiát! Tavaly ősz óta tagja annak tárgyaló bizottságnak, amelyiket véletlenül Bíró Zoltán fejlesztési tanácsnok vezet a Fidesztől. Képzelje, elnök úr! Annyira utálják a Fideszesek Vargha Nórát, hogy ebben a feltáró tárgyaló bizottságban is csak fideszesek vannak és a Nóra!  Van ennél lejjebb is, Elnök úr! A jobbikos képviselő, feltárta, hogy Fóton többször, több tíz millió forintért olyan fejlesztések vannak, amelyek mindi ugyan azon cég nyer el. Képzelje el, hogy kinek a cégtársa nyeri ezeket a pályázatokat? Ön szerint ki a fóti Mészáros Lőrinc? Nyert! Bíró Zoltán más cégekben lévő cégtársa nyerte a fóti pénzeket.

A nagyobb baj, kedves Juhász Úr!

Amikor a Jobbik előterjesztette, hogy vizsgáló bizottság álljon fel, mert a beterjesztetett bizonyítékok egyértelműek, akkor a négy vizsgálatot elutasító: Vargha Nóra, aki küzd a Fideszes mutyik ellen, Bíró Zoltán, aki érintett volt, nem szavazhatott volna, ők tagjai voltak a közpénzek ilyen mondón történő eltüntetéséhez!

A fideszes tagok egy része, akik már nem tudták ezt lenyelni, azok inkább nem szavaztak, de az egyszerű többség, hogy jött össze, hogy ne legyen vizsgáló bizottság felállítva? Hát bizony Vargha Nórával!

Tisztelt Elnök Úr!

Egy DEMOKRATA nem fél, és belátja, hogy felületesen ismert jelöltje nem volt őszinte, és ezért nem felvállalható. Ezt a beismerést várom Öntől.

Sok sikert kívánok a munkájához, kívánok sok politikai sikert!

Fekete Zoltán

MSZP Fót városi elnöke”

/ A levél közzététele semmilyen formában nem tükrözi szerkesztőségünk véleményét sem Juhász Péterről, sem Vargha Nóráról. Részünkről nem minősül tényközlésnek és semmilyen állítást nem fogalmazunk meg az ügyben. Helyt adtunk egy nyílt levélnek/ 


Juhász Péter Molnár Gyulának és Botka Lászlónak küldött levelét itt olvashatják:

„Tisztelt Elnök Úr!
Tisztelt Miniszterelnök-jelölt Úr!

Éppen ma egyeztettünk időpontot miniszterelnök- jelölt úrral, hogy eljönne az Együtt elnökségével ismertetni elképzeléseit.

Az Együtt nem tervezi, hogy közös listát állít a szocialistákkal. Ennek egyik oka, hogy az MSZP nem képes tagjai sorából kivetni azokat a személyeket, akik a megújulás akadályai, és ilyen módon a szervezet egésze nem képes a megújulásra.

Ennek egyik példáját éppen tegnap tapasztalhattuk meg. Pártunk választmányának elnöke, Szigetvári Viktor, alelnöke, Hajdu Nóra és a Dunakeszi-Fót egyéni országgyűlési választókerületi szervezetünk vezetője, Szabó Mihály, valamint Vargha Nóra, pártunk tagja fórumot hirdetett Dunakeszire.

A rendezvényre számos helyi szimpatizánsunk érkezett, és a beszélgetés megkezdése után megjelent Fekete Zoltán, a választókerület MSZP-s vezetője 10-12 fő kíséretében, köztük egy helyben jól ismert fóti fideszes párttaggal.

Amikor Vargha Nóra, az Együtt tagja, fóti önkormányzati képviselő emelkedett szólásra, két olyan résztvevő, aki Fekete Zoltánnal közösen érkezett, sípot vett a szájába és megzavarta a rendezvényt. Az egyik ilyen sípos, szocialista aktivista fenyegetőleg közölte: a jövőben a kampány során minden olyan rendezvényt meg fognak zavarni, amelyen Vargha Nóra felszólal.

(Vargha Nóra éppen a héten tett feljelentést a fóti önkormányzat korrupciógyanús ügyeivel kapcsolatban. Ennek eredményeként a helyi Fidesz-Jobbik-MSZP szavazataival leváltották bizottsági tisztségéből. Vargha Nóra az Együtt tagja, a vezetőség teljes támogatását élvezi a helyi korrupciós ügyek feltárásában, aminek megakadályozásában úgy tűnik Fekete úr érdekelt.)

Az Együtt semmiféle közösséget nem tud vállalni ilyen alakokkal, és az is kétséges számomra, hogy olyan szervezettel akarunk-e bármiről egyeztetni, ahol a fideszes lopásokat feltáró ellenzéki pártok tagjainak és vezetőinek nyilvános szereplését megzavaró kétes elemek vezető beosztásban vannak.

Szomorú, hogy ez a helyi incidens épp aznap történt, amikor éppen megállapodtunk, hogy a jövő héten kerül sor a konzultációra az Együtt és miniszterelnök-jelölt úr között.

Tisztelettel kérem, hogy vizsgálják ki az esetet, és tájékoztassanak annak párton belüli következményeiről.

Budapest, 2017. február 24.

Köszönettel,

Juhász Péter
az Együtt elnöke”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!