Jön! Kálmán Olga és a még “kormánykritikusabb” HírTV!

a kép csak illusztráció

A Simicska Lajos tulajdonolta Hír TV a híressé vált G-nap óta egyre kormánykritikusabb hangot üt meg, így egyre több támadást is kap, különösen a Fidesz-propagandát fújó Magyar Időktől. Miután kiderült, hogy Kálmán Olga a Hír TV-nél folytatja, a lap sorra arról számolt be, hogy az ATV-től igazolt műsorvezető miatt többen is távoznak a csatornától. A tévé most tiszta vizet öntött a pohárba, és közleményükben jelezték: minden eddiginél jobban erősödik majd a kormánykritikus hangnem, nemsokára a nap 24 órájában.

 “Az elmúlt hónapok politikai és médiapiaci helyzetének alakulása kapcsán a Hír TV időben felkészült arra, hogy számos munkatársa elhagyja a csatornát. A több mint 250 főt foglalkoztató Zrt. mintegy két tucat dolgozója mondott fel két héten belül, hogy az Echo TV stábjához csatlakozhasson. A munkatársak távozása a csatornánkon belüli félelemkeltési kísérleteket és anyagi ígéreteket is bevető kormányoldali szándékokkal ellentétben nem okoz és nem is fog fennakadásokat okozni a Hír Televízió napi működésében – jelentette ki a csatorna közleményében, amit úgy folytatnak: sőt, minden eddiginél jobban erősödik majd a kormánykritikus hangnem és a híresemények reális bemutatása a különböző műsorainkban, hamarosan napi 24 órán keresztül – ígérték.

A távozó kollégáknak sok sikert kíván a csatorna, mint írják: helyükre nagy tapasztalatú szakemberek érkeztek és érkeznek, akik garanciát jelentenek a korábbinál is erősebb és határozottabb szakmai színvonal fenntartására. “Műsoraink nézettsége folyamatosan nő, így a visszajelzések is megerősítenek minket céljainkban. A Hír TV a következő években is meghatározó, politikai és médiapiaci szempontból is megkerülhetetlen tényezője lesz a magyarországi hírtelevíziózásnak, ahol továbbra is szót kaphat minden véleményformáló erő és minden fontos hír elhangozhat” – a cikk a Népszaván folytatódik.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata