Priuszos bűnözők terrorizálták az MSZP-s politikust

Mindannyian emlékezhetünk az orbáni (anti)demokrácia ikonikussá vált képére, amikor majd’ egy éve Nyakó István szocialista politikus népszavazási kezdeményezést akart kapunyitásra benyújtani a választási irodában s ebben testnevelésből jeles droidok akadályozták meg már helyben várva amolyan „mitakarszittöcsi” alakzatban el- s kizárva Nyakót, hogy demokratikus jogával élhessen.

Az eset óriási botrányt váltott ki oly annyira, hogy kisebb-nagyobb huzavona után később elfogadták a beadványt is, csak akkor már okafogyottan, mivel a kormány sebtében megszüntette annak KDNP-s okát s megszüntette a boltzárat.

kopasz

A botrányos és dél-amerikai kartell-feelinget árasztó kopasz-gate viszont nem várt eredményt hozott: a héten jogerősen is elítélték a történtek miatt civilakcióval tiltakozó Gulyás Mártont, aki a maffiózók választási fellépése ellen tiltakozva másnap leszerelte a Nemzeti Választási Iroda tábláit.

E cselekményt viszont a bíróság garázdaságként értékelte – másodfokon is.

A kubatov-úttörők agresszióját viszont le se szarta a tisztelt ügyészség sőt: még ők hőbörögtek hárommondatos szókészletbe szorítva, amit betanítottak nekik, hogy mi az hogy ők bűnözők mindenkit beperelnek vagy hogy kell mondani.

Mindezt a szocialista politikus természetesen nem hagyta szó nélkül s az augusztusban megszüntetett nyomozásról értesülve végül pótmagánvád indítványt adott be a bírósághoz.

Ez a két megnevezett kopasz és ismeretlen személyazonosságú társai elleni indítvány került időközben bírói szakba, ezért a politikus és jogi képviselője, Czeglédy Csaba a Fővárosi Törvényszéken betekinthetett a nyomozati iratokba.

Az összegyűjtött dokumentumokból derült ki, hogy az augusztusi leállás előtt a rendőrök maximálisan alapos munkát végeztek.

A nyomozás során kiderítették az összes verőember személyazonosságát, feltérképezték kapcsolataikat. Kiderítették, hogy mindannyian büntetett előéletűek, sőt volt köztük olyan is, akit korábban fegyveres rablásért ítéletek el.

A 24.hu információja szerint, a pótmagánvádas eljárásban Nyakóék hamarosan kiegészítik a listát, és a jelenlegi két vádlott mellé csatolják a további nyolc kopasz nevét is.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!