Így él Istenes Bence Kölnben

A műsorvezető már augusztusban bejelentette egy interjúban, hogy nagy tervei vannak a karrierjében, szeretné kipróbálni magát máshol is.

A máshol pedig nem egy új televíziózós műfajt jelent nála, hanem egyből egy német csatornánál próbálkozna. ,,Az jutott eszembe, hogy 29 évesen gyakorlatilag a csúcsműsorokat vezeted, és már nem is először. Te mindig újabb és újabb kihívásokra vágytál, és most nem tudom, mi lehet a következő?”– fogalmazott Bence Szily Nóra műsorában.

,,Mi eldöntöttük, hogy kiköltözünk Németországba. Természetesen minden munkát elvégzek, amiben számítanak rám ősszel, vagyis az állandó bázisunkat tesszük át Németországba. Korrekt srác vagyok, nem hagynék senkit cserben. De amint vége az őszi televíziós szezonnak, elkezdünk csomagolni, de ez nem jelenti azt, hogy feladnám az itthoni karrierem. Abban állapodtunk meg az RTL-lel, hogy bármilyen feladatra ugyanúgy készen állok a jövőben is” – árulta el a műsorvezető.

Mostanra úgy tűnik Bencének sikerült terveit megvalósítania, jelenleg két laki életet él, de már úgy tűnik berendezkedett a német városban, ahol előfordul, hogy bringával jár.

vigyazz Köln, apa a varosban van!!! ????????????????????????‍♂️ #koln #bicycle #host #cold #attention

A photo posted by Istenes Bence (@istenesbence) on

Esténként pedig bekuckózik szépen berendezett nappalijában, forró teát szürcsölgetve dolgozik, mert a munka nála otthon sem áll meg.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!