Kiderült: egy rendőrautóban halt meg Pharaon

Képünk csak illusztráció. Fotó: Nyugat.hu

Helyi idő szerint holnap 13 órától 19 óráig lesz Dr. Ghaith Rashad Pharaon gyászszertartása a bejrúti Four Seasons Hotelben, értesült az Index. A portál felhívta az ötcsillagos szállodát, ahol megerősítették az Indexhez eljutott arab nyelvű gyászjelentés tartalmát, azaz hogy vasárnap délután családtagok és barátok búcsúznak egy szaúdi állampolgárságú, Dr. Ghaith Rashad Pharaon nevű embertől.

Kiderült az is, hogy épp akkor halt meg, amikor a rendőrök bevitték, pedig épp kihallgatták volna… várjunk csak! Mégsem. Elnézést kérünk, egy másik nagyon hasonló üggyel kevertük össze! Welsz Tamás a 2014-es országgyűlési választás végkimenetelét is befolyásoló politikai botrány kellős közepén halt meg. A haláleset oka, körülményei azóta sem tisztázódtak, bár a közvélemény az első sajtóhírek nyomán méreggel elkövetett öngyilkosságnak könyvelte el.

Na, de hogy is jött ez ide? Teljesen elfelejtettem, mit is akartam ide írni. Nem hinném ugyanis, hogy a két eset között bármiféle összefüggés lenne. Maximum a körülményekben. Épp kibukott volna valami, ami érintette volna Orbán Viktort is akár, vagy a kormányt, bár ezt sem lehet tudni, de valahogy Pharaon mégiscsak bejött az országba… aztán amikor összevissza beszéltek, és elindult volna bármiféle szőrszálhasogató nyomozás, feldobja a pacskert.

A másik dolog pedig, hogy fogalmunk nincs róla, melyik személyazonossága halt meg, elvégre sok volt neki, és azt végképp nem tudjuk, hogy ki van a kormányban, aki a hírt megerősítette (az Origo hivatkozott erre), ugyanis semmi közük nem volt Pharaonhoz, mint azt tudjuk.

Különös véletlen… nemdebár?


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

25 HOZZÁSZÓLÁSOK

 1. Szerintem azért nemártana DNS mintát venni, mert állítólag sérült volt a keze ezért nem tudtak új lenyomatot venni tőle.
  Nem lennék meglepve, ha ismét csak egy másik ember személyében kerülne elő egyszer.
  Annyira jó ma már a plasztikai sebészet !!!!!!!!

  • De kettő keze van, aztán van tenyér lenyomat is. Ezek egy különös emberek. Talán még DNS-t sem lehet venni. Lázár is ilyen. Általában, ezek foggal születnek. Meghalt őszinte részvétem, de harmadnapra feltámad!

   • Sanyi Kiss! Régen nevettem ekkorát! Fején találtál minden apró szöget!!Tiéd ma a piros pont!!

    • még akkor hozzátenném hogy a roncsolt ujlenyomat a legjobb ujlenyomat a világon. Annak párja nincs sehol!! Még a roncsoltak között sincs két ugyanolyan
     ! Az ép tenyérlenyomattal kiegészítve!!

  • Hívja meg egy sörre, hátha van még pár vicc, amivel megröhögteti. Nekem ez most bejött. Békeidőben egy órán keresztül anyáznám, most kaptam tíz másodperc ingyenvigyort.

 2. Azért ne higgyük, hogy Pharaonnak Orbánnal való üzletelése ekkora balhé lenne. Kis diktátor kis országával aprópénzért.

 3. Hogy röhögném, ha kiderül, hogy az a sztori is igaz, hogy a hasonlóan elhalálolt Welsz él még, meg a Phapa sem halt meg…
  Na az lesz ám a kínos, nem a kórusban befosás!

  • Bocsi, a Welsz féle mese már kiderült, itt megjelent névvel és elérhetőséggel, hogy a Seychelle szigeteken él, intézi a manipulatív ügyeket, és itthon volt okt.-ben. Ezt keresd meg, ezzel az aláírással jelent meg a cikk : Elérhetőségeim: +36 20 48 89 051
   Email-cím: orban777@gmail.com Orbán Tamás Péterímzett: Dr. —————————————————részére
   Tárgy: Welsz Tamás él és hazajött a MNB-alapítványok pénzét eltüntetni
   Dátum: 2016-10-20
   Tisztelt———————-!

 4. Úgy halt meg Pharaon a rendőrautóban, mint Welsz Tamás. Jó vicc! Most mi alapján tudták azonosítani, hiszen még ujjlenyomatai sincsenek. És Pintér Sándor szerint ezzel a névvel százak, sőt ezrek élnek. Valami bűzlik Dániában!

 5. csak nem ujjlenyomat alapján azonosították… pedig éppen olyan betegsége van, mint lázár elvtársnak

 6. Húúúúú… Gratula! … ez valóban egy tip-top cikk… vagy mi a franc… leginkább amolyan boci, boci, tarka… pontosabban se füle, se farka… de amúgy szuper… legalábbis az elkövetője szerint 😀

 7. Szerintem ez is csak kamu hír, már semmit nem lehet elhinni és tudni, hogy mi az igazság!:(

Hozzászólás