A csúnya multik melegedőhellyel várják a rászorulókat

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján közzétette az elérhető melegedőhelyek listáját, mivel az előrejelzések szerint az elkövetkező napokban igazi téli időjárásra számíthatunk.

A katasztrófavédelem összesítette az elérhető melegedőhelyek listáját. Ezeket akkor üzemelik be, ha például sérül a távhőszolgáltatás vagy az elektromos hálózat, és az áramkimaradás miatt többen nem tudnak otthon fűteni, ilyenkor a település polgármestere vagy a védelmi bizottság intézkedik a melegedőhely megnyitásáról.

Pesterzsébeten az alábbi helyszíneken húzhatják meg magukat a kíméletlen hideg elől menekülők:

Topánka u. – Penny Market
Nagysándor József u. 19. – Spar
Baross u. 5. – Spar
Nagy Győri István u. 4-6. – Csili Művelődési Központ
Mártírok útja 281. – Tesco
Kossuth L. u. 33. – CBA
Mártírok útja 292. – Media Markt

(kép: illusztráció)


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata

13 HOZZÁSZÓLÁSOK

  1. Amit a magyar kormány magasról lesz@r, azt a “retek multi” megoldja. Orbán leendő dolgozószobája 1 cm2-ének az árából egy évig kifűthető lenne egy ilyen sátor. Hogyan is van ez? Ki maradjon, ki menjen?

    • Én akár még azt is hajlandó vagyok elhinni, hogy a “csúnya multi” állíttatta a sátrat a saját területén belül. Már több esetben is előfordult, hogy a “mocskos multik” dobtak össze eztazt a magyar egészségügynek vagy a hajléktalanoknak, esetleg a mélyszegénységben élőknek. Hidd el te faszfej, hogy a mocskos multik adott esetben többet törődnek a szegényekkel, mint a komány és a kormányzati ellátórendszerek.

  2. “A csúnya multik melegedőhellyel várják a rászorulókat” a költségeket meg én fizetem?

Hozzászólás