Olvasónk beolvasott Simicskónak: odamondós nyílt levél következik

Fotó: MTI: Bruzák Noémi

„Hazánk több mint ezer éves történelme nem hagy kétséget afelől, hogy nemzetünk ereje mindig is a fegyverét ismerő és azt használni képes állampolgárainak felkészültségére, elszántságára és összefogására épült, így e jártasság évszázados gyökereinek, kultúrájának meglétét Magyarországon nem lehet elvitatni”

Tisztelt Simicskó István!

Nagy „örömmel” olvastam, hogy Ön szerint a fegyverhasználatban rejlik a nemzet igazi ereje. A Fidesz és a jobboldal mindig is szerette magát a nemzetnek tartani, másokat pedig ideológiai, származási, vallási alapon kizárni a nemzetből. A kormány fegyverként használja a mi pénzünket.

Az adófizetők pénzéből kap hitelt Andy Vajna, hogy megvásárolja a TV2-t, amit aztán buzizásra és az elesettek (hajléktalanok támadása) vegzálásra használ fel. A milliárdokból működtetett királyi Tv-n keresztül próbálják mosni a nemzet agyát, és Bayeri hűséggel képviselni a fideszes propagandát.

A mi földünket lopták el, és adták oda a haveroknak, a mi földünkből fegyverezik fel a Fidesz központot. Mészáros Lőrinc a hadseregük egyik leghűségesebb tábornoka, megszámlálhatatlan milliárdokat kap.

Önöknek ez a fegyver az erő. De egy nemzet egyik legnagyobb fegyvere a kiművelt emberfők sokaságában rejlik. Ezt Önök is tudják, ezért teszik tönkre módszeresen a közoktatást, a felsőoktatást.

A Magyar nemzet akkor maradhat fent a Kárpát-medencében, ha gyarapszik. De Önök fiatalok százezreit üldözték el a Fidesz által annyira gyűlölt és megvetett nyugatra.
Simicskó Úr, nagyon szívesen mondanám, hogy ne féljenek. De a történelem mindig a szemétdombra küldte a saját hazájukat, a saját népüket leigázó zsarnokokat.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!